15.06.2021 - 07:35 | Son Güncellenme:
SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
Mehmet Ali Erbil, bir estetik kliniğindeki randevusu için yardımcılarıyla Nişantaşı’ndaydı. Henüz yardım almadan yürüyemediği görülen şovmen, şoförü ve kadın yardımcısının kollarında estetik merkezinin kapısına kadar ilerledi.
Erbil, kliniğin kapısında sağlık durumunu soran basan mensuplarının soruları üzerine eski günlerdeki gibi yine espriyi patlatıp, neşesinden bir şey kaybetmediğini gösterdi.
Erbil, “Fizik tedaviye mi geldiniz?” diye soran basın mensuplarına şakayla takılıp, geçtiğimiz günlerde Fransız askısı yaptırdığı yeni görüntüsüyle gündem olan Seda Sayan’a atıfta bulunup “Şükür arkadaşlar iyiyim, fizik tedaviye gelmedim. Seda Sayan’a benzemeye, estetiğe geldim” cevabını verdi.
Erbil’in yüzündeki kırışıklıkları gidermek estetik müdahale yaptırdığı öğrenilirken, sanatçının kullandığı otomobilinin ön camınındaki 'FIFA ve TFF Görevli' yazılı kartvizit gözlerden kaçmadı.
Yaptırdığı estetik operasyonları saklamayan Seda Sayan, son dönemde yüzündeki değişiklik gündeme gelince Instagram hesabından açıklama yapmıştı.
Son halini yayınlayan şarkıcı, “Lip lift (dudak kaldırma) yaptırdım. Bir hafta çekimlere burnumdaki bantla katıldım. Ekrandan görüntü alındığı için ortaya çirkin görüntüler çıkıyor. Merak etmeyin iyiyim” mesajını yazmıştı.
Mehmet Ali Erbil, Jülide Ateş’in sunduğu ‘40’ programına konuk oldu. Duygusal anlar yaşayan oyuncu, 14 yaşına geldiğinde üvey babasının kendisini evde istemediğini söyledi.
Erbil, “Annem çaresiz kaldı, çok sevdiği için bize sahip çıkamadı. Film gibi, üvey annem de ağabeyimi istemedi. En acısı, kirli çamaşırlarımı anneme yıkatmıyordu üvey babam. Komşumuz vardı, deterjan alırdım, o yıkardı” dedi.
Bu sevgisizlikten dolayı dört defa evlenip, boşandığını anlatan komedyen, “Annemi sevemedim sonra... İçimden öyle şeyler boşaldı gitti ki, sevemedim asla! Bizi üvey babaya ezdirdiği için!” diye konuştu.