Feyza Civelek, katıldığı bir programda ikilinin barıştığını söylerken, Sıla Türkoğlu'nu da sevdiğini fakat Doğukan Güngör ile daha yakın arkadaş olduğunu belirtmişti.
Aynı diziye 'Giray' karakteriyle yeni dahil olan Kaan Taşaner ise, Feyza Civelek'in açıklamaları hakkında: 'Elbette onun karakteri nedeniyle çok açık olmalıyız, Feyza gibi biri. Sette olup bitenler hakkında her zaman bomba etkisi yapıyor' dedi.
Cannes Festivali'nde barışan ikili, geçtiğimiz akşam Mert Demir konserinde görüntülendi. Genç oyuncuların samimi halleri, sosyal medyada 'Aşk yeniden mi?', 'Barıştılar mı?' sorularını gündeme getirdi.
Türkoğlu, hakkında çıkan aşk dedikodularına sosyal medya hesabından şu ifadelerle yanıt verdi: 'Dün akşam ekip arkadaşımla bir etkinlik sonrası bazı magazin sayfalarında ben ve rol arkadaşım hakkında asılsız haberler gördüm. Aramızda set arkadaşlığı dışında bir ilişki yok, haberler doğru değil. Beni bu tür olaylardan çıkarırsanız sevinirim.'