Cadde 'Game of Thrones için görüşmeler yapıldı'

'Game of Thrones için görüşmeler yapıldı'

05.07.2019 - 08:20 | Son Güncellenme:

TRT'de yayınlanan 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde rol alan Alper Atak, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Dünya çapında büyük ilgi gören 'Game Of Thrones'un sinema filmi için davet alan Atak, konu hakkında ilk kez konuştu.

Game of Thrones için görüşmeler yapıldı

'Diriliş Ertuğrul' dizisinde yıldızlaşan ve ardından 'Payitaht Abdülhamid' dizisine dahil olan Alper Atak, "Game Of Thrones’un sinema filmi için gelen davet üzerine gittik, görüşmelerimizi yaptık. Çekilecek sinema filmi için benimle çalışacaklarını söylediler. Biz de kendilerinden gelecek haberi bekliyoruz. Oynayacağım rol de belli ama sözleşme gereği bunu söylemem doğru olmaz. Yasal olarak onlar kendileri duyuruyorlar. Heyecan vereci tabii ki. Benim için o görüşme süreçleri güzel tercübelerdi. Türk oyuncusunun her zaman kendine güveni, cesaretiyle, yeteneğiyle dünyaya açılmasını hep savundum. İnandığım tek bir şey vardır, William Shakespeare'in önemli bir sözüdür; 'Önce hayaller ölür, sonra insanlar' diye. İnsanlar hayaller kuracak ve hayallerini gerçekleştirmek için gerekli riskleri alacak ve gereken cesareti gösterecek. Ben buna inanıyorum. Bu amaçla çıktık bu yolculuğa. Bakalım inşallah o proje yapılırsa ve biz de o projede olursak bizim kariyerimize için önemli bir katkı sağlayacaktır" dedi.

Haberin Devamı

"Nasıl gelişti bu görüşme ve nasıl bağlantı kuruldu sizinle?" sorusuna ise başarılı oyuncu, "2018 Ocak ayında San Francisco State University Theatre Department Master Acting eğitiminde oyunculuk diploması almıştım. Oradaki bir hocamızın aracılığıyla bağlantı kurulmuştu benimle" cevabını verdi.