Cadde Geçmişi Olmayan Adam filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Geçmişi Olmayan Adam nerede çekildi?

Geçmişi Olmayan Adam filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Geçmişi Olmayan Adam nerede çekildi?

01.07.2021 - 18:27 | Son Güncellenme:

Amerikan yapımı aksiyon, macera ve gerilim türündeki film Geçmişi Olmayan Adam, televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Bourne serisinin ilk filmi olarak vizyona girdi ve başrolde Matt Damon yer alıyor. İşte, Geçmişi Olmayan Adam filmi oyuncu kadrosu...

Geçmişi Olmayan Adam filmi oyuncuları kim, konusu nedir Geçmişi Olmayan Adam nerede çekildi

Geçmişi Olmayan Adam filmi, 2002 yılında beyazperdede yerini aldı. Oyuncu kadrosu ve konusuyla en çok izlenen yapımlar arasına girdi. Filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını Doug Liman üstlendi. Filmin başrolünde ise Matt Damon yer alıyor. 

Haberin Devamı

GEÇMİŞİ OLMAYAN ADAM KONUSU

Jason Bourne bir ajandır ve kendisine verilen infaz görevlerini yerine getirmektedir. Yine kendisine verilen bir görevi yapmak üzereyken, öldüreceği kişinin ailesini fark edince yapmaktan vazgeçer fakat öldüreceği kişi kendisini vurur ve denize düşürür. Balıkçı teknesi Bourne'u bulur ve hayatını kurtarır. Bourne'un kalçasında bir lazer vardır. Lazer bir bankayı gösterir. Bourne balıkçılarla birlikte bir süre çalışır ardından Avrupa'ya gelir. Geceyi parkta geçirirken polisler tarafından rahatsız edilir. Üstünde kimlik olmayan Bourne polisler ile kavgaya tutuşur. Polisleri çok rahat bir şekilde etkisiz hale getirir ve şaşırır. Ardından şehirde bulunan bankaya gider. Gerekli kimlik bilgilerini ve notları geçtikten sonra kendisine ait olan paketi alır. Pakette birçok kimlik, silah ve yüksek miktarda para vardır. Kim olduğunu çözmeye çalışırken bankada bulunan bir ajan tarafından fark edilir ve üstlere bildirilir. Jason'ın ölüm emri verilmiştir. Başarısız olan Bourne öldürülmek istenmektedir. Polislerde de aynı zamanda Bourne'un resmi vardır ve ülkede de aranmaktadır. Bourne bunun farkındadır ve elindeki Amerikan kimliği ile konsolosluğa sığınır. Polisten kurtulmuştur fakat eskiden iş yaptığı kişiler peşine düşmüştür bu sefer. Konsoloslukta fark edilmeden ilerlerken ilk kez Marie Helena Kreutz ile karşılaşır.

Haberin Devamı

GEÇMİŞİ OLMAYAN ADAM NEREDE ÇEKİLDİ?

Geçmişi Olmayan Adam filmi Bourne serisinin ilk filmidir ve Almanya, ABD, Paris, İtalya ve Prag'da çekimleri gerçekleşmiştir.

GEÇMİŞİ OLMAYAN ADAM FİLMİ OYUNCULARI

Matt Damon - Jason Bourne
Franka Potente - Marie Helena Kreutz
Chris Cooper - Alexander Conklin
Clive Owen - Profesör
Brian Cox - Ward Abbott
Gabriel Mann - Zorn
Julia Stiles - Nickolette
Adewale Akinnuoye-Agbaje - Wombosi