Cadde Genclerin hayatına dokunun!

Genclerin hayatına dokunun!

27.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Doğtaş, gençlerin ve çocukların ihtiyaçlarına yönelik tasarımlarıyla onların kendi dünyalarında var olan tarzlarını yansıtmalarını sağlıyor

Genclerin hayatına dokunun

Çocuğunuzun odası, onun özgürce müzik dinleyip dans ettiği, yeni şeyler öğrendiği, arkadaşlarıyla vakit geçirdiği ve kendi kurallarını koyduğu bir yaşam alanı… Onun evde en rahat hissettiği yeri, kendi tarzına uygun Doğtaş mobilyalarla dekore edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Unutmayın, genç odası demek, o gencin dünyası demek!

Genclerin hayatına dokunun

Batman Çocuk Odası

Batman’in gizem dolu dünyasını çocuk odasına, meşhur arabası Batmobile’ı etkileyici detaylarıyla büyüleyen bir karyolaya dönüştüren Doğtaş, Batman Çocuk Odası ile macerayı sinema perdesinden odalara taşıyor.

Karyolası, Batman figürlü kitaplığı, geniş iç hacmi, raf sistemleri ve çekmece detaylarına sahip dolabı, ürüne özel tasarlanan duvar rafı, kapak ve çekmecelerindeki logolu kulpları, sandalyesi ve halısıyla Batman Çocuk Odası, her detayında Batman’in gücünü taşıyor.

Flamingo Genç Odası

Yaygınlaşan egzotik patternler ve stilize animal desenlerin kullanımından ilham alan Flamingo Genç Odası, soft rengi ve romantik detaylarıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Özellikle genç kızlara hitap eden, gold, pembe ve beyaz renkleriyle Flamingo Genç Odası, desenli seperatör, aynayla kombinlendiğinde makyaj masası olarak da kullanılabilen çalışma masası ve pufla alışılmışın dışında bir genç odası sunuyor.

Allegro Genç Odası

Genclerin hayatına dokunun

Mavi, beyaz ve meşe tonlarıyla yalın bir duruş sergileyen Allegro Genç Odası, gençlerin odalarına modern bir hava katıyor. İki farklı kumaş kullanılan karyola başlığı, özel yapım kulpları ve fonksiyonel kullanımı, şıklıkla konforu harmanlıyor.
Allegro Genç Odası’nın takımla uyumlu sandalye, tekstil, halı ve aydınlatma gibi
tamamlayıcı ürünleri de bulunuyor.