Cadde Genellemeye karşıymış

Genellemeye karşıymış

23.09.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Johnny Depp, katıldığı San Sebastian Film Festivali’nde oyunculuğa dair açıklamalarda bulundu.

Genellemeye karşıymış

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, katıldığı San Sebastian Film Festivali’nde oyunculuğa dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

57 yaşındaki yıldız, kendisine ‘Hollywood ünlüsü’ denmesinin hoşuna gitmediğini aktararak, şunları söyledi: “Bu meslekte ilk ve en önemli şey kendini asla ‘Hollywood ünlüsü’ olarak değerlendirmemektir. Bu anlamsız ve gülünçtür.”

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Amber Heard, eski eşi Johnny Depp’in sosyal medyada kendisine karşı yürüttüğünü iddia ettiği karalama kampanyasına karşı harekete geçti ve 100 milyon dolarlık dava açtı.

Independent Türkçe'nin Metro'dan aktardığı habere göre; 9 Ağustos tarihli mahkeme belgelerinde 34 yaşındaki oyuncu, Depp’in kendisine yönelik “tacizi” sürdürdüğü ve “kontrolsüz biçimde hızla artan istismara” maruz kaldığı yönündeki iddialarını tekrarladı.

Ayrıca 57 yaşındaki Depp ise, Heard’ın iddialarını reddetti ve evlilikleri boyunca şiddet uygulayan kişinin Heard olduğunu öne sürdü. Heard’ın sunduğu belgelerde Depp’in kendisine aşağılayıcı ifadeler yönelttiği iddiası da bulundu.

Genellemeye karşıymış

Haberin Devamı

İFTİRA DAVASI HENÜZ BİTMEDİ

Depp ise daha önce Heard’ın 2018’de Washington Post’ta şiddete maruz kaldığına dair kaleme aldığı makalesine karşı 50 milyon dolarlık dava açmıştı.

Johnny Depp ayrıca kendisini “eşini döven biri” diye niteleyen The Sun gazetesinin yayın hakları sahibi News Group Newspapers’a (NGN) da dava açmıştı. Kısa süre önce aktörün The Sun’a açtığı dava Londra’da görülmüştü. Ancak davanın kararı henüz verilmiş değil.

Yazarlar