Cadde George Clooney ve Brad Pitt yıllar sonra aynı filmde rol alacak

George Clooney ve Brad Pitt yıllar sonra aynı filmde rol alacak

30.09.2021 - 19:56 | Son Güncellenme:

İlk kez Ocean's Eleven filminde birlikte rol alan iki yakın arkadaş George Clooney ve Brad Pitt, yıllar sonra yeni bir filmde başrolleri paylaşacak. Adı henüz açıklanmayan proje, dijital platformda yayınlanacak.

George Clooney ve Brad Pitt yıllar sonra aynı filmde rol alacak

Hollywood’un iki usta ismi George Clooney (60) ve Brad Pitt'ten (57) yeni film projesi geliyor. İki ismin başrolleri paylaşacağı projeyi, Spider-Man: No Way Home filminin yönetmeni Jon Watts yönetecek.

Haberin Devamı

Dijital bir platformda yayınlanacak olan filmi, Clooney’nin yapım şirketi ve Pitt’in şirketi ortak bir çalışma ile ortaya çıkaracak.

Çekim tarihi ve ismi henüz kesinleşmeyen filmin konusuna dair ilk ipuçları paylaşıldı. Hikaye, Clooney ve Pitt'in, ayrı ayrı işlerde çalışırken bir anda kendilerini aynı işte bulmaları neticesinde yollarının kesişmesine odaklanacak. Filmde Clooney ve Pitt, tamirci rolünde olacak.

George Clooney ve Brad Pitt yıllar sonra aynı filmde rol alacak

UZUN SÜREDİR ARKADAŞLAR
Clooney ve Pitt, ilk kez birlikte rol aldıkları ve aralık ayında 20'nci yılını kutlayacak olan Ocean's Eleven (2001) filminden bu yana yakın arkadaşlar. İkili, serinin devam filmi olan Ocean's Twelve (2004) ve Ocean's Thirteen (2007) ile Coen Kardeşler’in Burn After Reading (2008) filminde de birlikte rol almışlardı. 

Haberin Devamı

Pitt, Clooney'nin ilk yönetmenlik tecrübesi olan Confessions of a Dangerous Mind (2002) filminde de kısa bir rol almıştı.

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS