Cadde 'Gerard Pique ile Shakira açık ilişki yaşıyorlardı!'

'Gerard Pique ile Shakira açık ilişki yaşıyorlardı!'

04.07.2023 - 11:22 | Son Güncellenme:

Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle geçtiğimiz sene bitmişti. Yaşananlarla ilgili sık sık açıklama yapan ve şarkılarıyla eski aşkına göndermede bulunan şarkıcının, aslında Pique ile açık ilişkide oldukları iddia edildi.

Gerard Pique ile Shakira açık ilişki yaşıyorlardı

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Emeklilik kararı alan Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın aşkı geçtiğimiz yıl sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

İki çocuğunun babasının üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşadığını öğrenen Shakira, yaşanan skandalın ardından Bacelona'dan ayrılarak çocuklarıyla birlikte ABD'ye yerleşmişti.

Gerard Pique ile Shakira açık ilişki yaşıyorlardı

"İKİMİZ DE İSTEDİĞİMİZİ YAPABİLİRİZ"

Eski sevgililer hakkında ortaya atılan son iddia ise magazin gündeminde büyük yankı uyandırdı. İspanyol yayıncı José Antonio Avilés, ikilinin ayrılıklarından önceki son üç senede açık ilişki yaşadıklarını öne sürdü.

Gerard Pique ile Shakira açık ilişki yaşıyorlardı

El Nacional de Catalunya'nın haberine göre; Avilés, "İlişkilerinin son üç yılında aralarında 'İkimiz de istediğimizi yapabiliriz, ama bunu medyanın karşısında göstermeyeceğiz' gibi bir anlaşma vardı" dedi.

Bu iddiaların, eski futbolcunun yakın çevresindeki kaynaklardan geldiği de bildirildi.

Haberin Devamı

Gerard Pique ile Shakira açık ilişki yaşıyorlardı

"PIQUE SPEKÜLASYON YAPILMASINI İSTEMİYOR"

Pique'nin yakın çevresinin Shakira'nın ihanetle ilgili açıklamaları ve şarkılarında yaptığı göndermelerden dolayı 'şaşkına döndüğünü' aktaran Avilés; "Ayrıca Gerard, Shakira'nın resmi olarak ayrıldıklarını sosyal medyadan duyurmasından dolayı sinirlendi" ifadelerini kullandı.

Gerard Pique ile Shakira açık ilişki yaşıyorlardı

José Antonio Avilés'in yanındaki diğer sunucu Pilar Vidal ise "Pique, ayrılığın nedeninin 'sadakatsizlik' olduğu yönünde spekülasyon yapılmasını istemiyor. Gerard, eski sevgilisinin açıklamaları karşısında şaşırdı; çünkü inisiyatifi ele alan kişi Shakira oldu" diye ekledi.

Gerard Pique ile Shakira açık ilişki yaşıyorlardı

SHAKIRA'NIN AÇIKLAMASI

Ünlü şarkıcı, ihanet skandalının basına yansımasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada; " "Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı pişmanız. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz" diye yazmıştı.