Cadde Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven kimdir, kaç yaşında?

Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven kimdir, kaç yaşında?

10.02.2022 - 16:23 | Son Güncellenme:

Sihirli Annem dizisinin Ceren'i Gizem Güven ile eşi Caner Turp boşanma haberleriyle gündemde. Uzun bir sevgililik dönemi geçiren çiftten gelen boşanma açıklaması sevenlerini üzdü. Peki, Gizem Güven kimdir? Caner Turp ile ne zaman evlendiler?

Sihirli Annemin Cereni Gizem Güven kimdir, kaç yaşında

Gizem Güven Siverek Belediyespor takımında forma giyen eşi Caner Turp ile ayrılık kararı aldıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Gizem Güven kimdir?

Haberin Devamı

GİZEM GÜVEN KİMDİR?

Gizem Güven, 31 Aralık 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 3 yaşındayken reklam filminde rol almasıyla televizyonlarla tanıştı. İlk dizi projesi ise Temiz Aile Temiz Gelecek oldu. Bu projenin ardından İki Arada dizisinde Özge karakterini canlandırdı.

2002 yılında başlayan Sihirli Annem dizisinde Ceren karakteri ile uzun yıllar devam etmiştir. 2006 yılında Sihirli Annem dizisinin bitmesinin ardından Selena dizisinde Leyla karakterini canlandırdı.

İlköğretim eğitimini Özel Koza Kolejinde tamamlayıp, Özel Beykent Koleji Sosyal Bilimler Lisesi'ni kazanarak lise eğitimine burada devam etti. Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünü yüzde yüz başarı bursu ile kazandı.

Haberin Devamı

GİZEM GÜVEN VE CANER TURP NE ZAMAN EVLENDİ?

Gizem Güven, 10 yıllık sevgilisi Caner Turp ile 2020 Eylül'de evlenmişti.