Cadde Göksel'in zor anları! İmdadına ekip arkadaşı yetişti

Göksel'in zor anları! İmdadına ekip arkadaşı yetişti

17.07.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Göksel, pandemi başlamadan önce Fethiye'ye gitmiş ve satın aldığı köy evinde yaşamaya başlamıştı. Uzun bir süre doğayla iç içe vakit geçirdikten sonra İstanbul'a dönen şarkıcı, önceki gün sahne aldığı Gümüşlük’teki otelin sahilinde görüntülendi. Sahilin taşlı olması sebebiyle denizden çıkmakta güçlük çeken başarılı şarkıcının imdadına arkadaşı yetişti.

Gökselin zor anları İmdadına ekip arkadaşı yetişti

Şehrin kaosundan kaçıp Fethiye'ye yerleşen 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Göksel, kaldığı köyde bahçe işleriyle ilgilenen, yöresel yemekler pişiren ve evinin tüm işlerini kendi yapmıştı.

Haberin Devamı

Doğayla iç içe olduğunu anlatan şarkıcı, "Ani bir kararla arkadaşımla Muğla'ya geldik. İstanbul'da kendimi iyi hissetmedim. Kendimize çok tatlı bir yer bulduk" demiş ve şöyle devam etmişti:

"TAM BİR KÖY HAYATI"

"Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum."

Şarkıcı, İstanbul'a dönmek konusunda ise "İstanbul'da konforlu bir hayatım vardı ama burada mutluyum. Burada kalmak istiyorum ama İstanbul'da ailem var. Yarı orada, yarı burada bir hayat kurabilirim" ifadelerini kullanmıştı.

Gökselin zor anları İmdadına ekip arkadaşı yetişti

Pandemi döneminde paylaşım yapan Göksel, konserlerine özlemlerini dile getirmişti.

"RÜYALARIMDA KONSERDE ŞARKI SÖYLÜYORUM"

Şarkıcı, bir zamanlar verdiği konserlerin rüyalarına girdiğini söyledi: “Şimdi burada kış, ben hâlâ Fethiye’deyim. Hava biraz serin, ara ara yağmur yağıyor, kuzuları pek görmüyorum. Burayı ne kadar sevsem de rüyalarımda konserde şarkı söylerken görüyorum kendimi. Neyse ki evimizde hep müzik var."

Gökselin zor anları İmdadına ekip arkadaşı yetişti


Tüm bunların ardından Göksel, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Soğuk havada yürüyüşe çıkan şarkıcı, "Biliyorum hava çok soğuk ama maskemi takıp, yürüyüş yapmak istedim" dedi.
Gökselin zor anları İmdadına ekip arkadaşı yetişti

Haberin Devamı

KÖY HAYATINI BIRAKTI

Pandemi nedeniyle Fethiye'de köy hayatı yaşamaya başladıktan sonra işleri nedeniyle yeniden şehir hayatına dönen Göksel, şöyle konuştu:

Köydeki evi şimdilik kapatmak zorunda kaldım işlerim nedeniyle. O yüzden dönüş yaptım İstanbul'a. İstanbul'u ve iş hayatını çok özlemiştim.

Gökselin zor anları İmdadına ekip arkadaşı yetişti

GÜMÜŞLÜK'TE GÖRÜNTÜLENDİ

Göksel önceki gün sahne aldığı Gümüşlük’teki bir otelin sahilinde sabahın erken saatlerinde denize girerken görüntülendi. Sahile ekip arkadaşı olduğu öğrenilen bir beyefendi ile gelen Göksel denize girdi.

Gökselin zor anları İmdadına ekip arkadaşı yetişti

DENİZDEN ÇIKMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Suyun aşırı dalgalı olması nedeniyle başarılı şarkıcının denize girmesiyle denizden çıkması bir oldu. Sahilin taşlı olması sebebiyle denizden çıkmakta güçlük çeken başarılı şarkıcının imdadına arkadaşı yetişti. Ekip arkadaşı Göksel’in elinden tutarak denizden çıkmasına yardımcı oldu. Göksel daha sonra değiştirdiği pembe mayosuyla objektiflere böyle yansıdı.

Gökselin zor anları İmdadına ekip arkadaşı yetişti