Cadde Gol Kralı oyuncuları ve konusu! Gol Kralı filmi nerede çekildi?

Gol Kralı oyuncuları ve konusu! Gol Kralı filmi nerede çekildi?

05.08.2021 - 22:54 | Son Güncellenme:

Başrolünde Kemal Sunal'ın yer aldığı 1980 yapımı film, Aziz Nesin'in aynı adlı kitabından sinemaya uyarlandı. Sevgilisine kendini kanıtlamaya çalışan Sait'in hikayesi anlatılır. Gol Kralı oyuncu kadrosu haberimizde...

Gol Kralı oyuncuları ve konusu Gol Kralı filmi nerede çekildi

Gol Kralı filmi Kartal Tibet yönetmenliğinde ve Memduh Ün yapımcılığında beyazperde de yerini aldı. Film, Aziz Nesin'in aynı adlı romanından uyarlamadır. Kemal Sunal ve Suna Yıldızoğlu gibi usta isimler başrolü paylaşıyor.

Haberin Devamı

GOL KRALI KONUSU

Sait Sarıoğlu aradığı aşkı bir gün sokakta gezerken bulur. Futbol meraklısı Sevim Ferferik’e ilk görüşte aşık olur. Sevim ve ailesi de zengin ve eğlenceli bir koca adayı buldukları için çok mutludur. Nişanlanan aşıkların arasına futbol topu girer. Sevim’in futbol aşkı Sait’in de futbolla ilgilenmesine neden olur. Nişanlısının kendisine bağlanması için futbola merak salan Sait onun gözüne girmek için başarılı bir futbolcu olmaya karar verir. Ancak Sevim’in onunla dalga geçmesi hırsını daha da artırır. Gözlerindeki ileri derecedeki bozukluğa rağmen futbolcu olmayı kafasına koyar.ve bu uğurda Gol Kralı seçilir.

GOL KRALI NEREDE ÇEKİLDİ?

Yerli yapımlar arasında öne çıkan Gol Kralı filmi ekimleri İstanbul'un farklı semtlerinde yapıldı ve çeşitli halı sahalar kullanıldı.

Haberin Devamı

GOL KRALI OYUNCULARI

Kemal Sunal - Sait Sarıoğlu

Suna Yıldızoğlu - Sevim Ferferik

Suzan Avcı - Meçhure

Gülnur Akay - Hemşire Hacer

Reha Yurdakul - Hasip Ferferik

Hüseyin Kutman - Hündar Dubara

Mürüvvet Sim - Mademoiselle Angel

Gölge Başar - İspanyol Aysel

Mete Sezer - Antrenör Tomson

Yavuz Şimşek - Duvar Ahmet

Ajlan Aktuğ - Üçkağıtçı Ercan

Muadelet Tibet - Sait'in Teyzesi Berrin

Zeki Sezer - Selami

Sevinç Sunan - Hemşire

Kürşat Alnıaçık - Futbolcu