Cadde Gönül Dağı Dilek'in babası kimdir? Gönül Dağı Dilek'in babası Ali karakterine kim hayat veriyor?

Gönül Dağı Dilek'in babası kimdir? Gönül Dağı Dilek'in babası Ali karakterine kim hayat veriyor?

24.04.2021 - 18:44 | Son Güncellenme:

Gönül Dağı dizisi bu akşam 25. bölüm ile ekrana gelecek. Dilek sonunda babası ile görüşür. Babasının yaşadığı yeri öğrenen Dilek annesini de oraya götürmek ister. Peki Gönül Dağı dizisinde Dilek'in babası Ali kimdir? Gönül Dağı Dilek'in babası Ali karakterine hayat veren Ergun Kuyucu kimdir?

Gönül Dağı Dilekin babası kimdir Gönül Dağı Dilekin babası Ali karakterine kim hayat veriyor

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam 25. yeni bölüm ile ekrana gelecek. Dilek ekrana gelecek olan yeni bölümde babası Ali ile görüşecek. Babasının yaşadığı yeri uzun bir aranın ardından bulan Dilek annesini de oraya götürmek ister. Peki Gülsüm Öğretmen, Dilek'in bu teklifini kabul edecek midir?

Haberin Devamı

Gönül Dağı dizisinde Dilek'in babası karakterine hayat veren isim oyuncu Ergun Kuyucu konusunda araştırmalar da devam ediyor. Peki Gönül Dağı Dilek'in babası kimdir?

GÖNÜL DAĞI DİLEK'İN BABASI KİMDİR?

Kadrosu genişlemeye devam eden diziye son olarak Ergun Kuyucu dahil oldu. 'Gönül Dağı'nın 25. bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan Kuyucu, Dilek'in babası Ali karakterine hayat verecek.

Ergun Kuyucu- Ali (Dilek'in Babası- Gülsüm Öğretmen'in eşi) Gönül Dağı dizisine Ali rolüyle katılan oyuncu Dilek'in babası Gülsüm Öğretmen'in eşidir. Ergun Kuyucu 1969 Sivas doğumludur.

Gönül Dağı’nda bayılan kızını kurtaran Ali’nin gizemli öyküsü de önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacak.

Gönül Dağı Dilekin babası kimdir Gönül Dağı Dilekin babası Ali karakterine kim hayat veriyor