Cadde İki başrol oyuncusu Gönül Dağı'na veda ediyor!

İki başrol oyuncusu Gönül Dağı'na veda ediyor!

26.05.2022 - 08:15 | Son Güncellenme:

TRT 1'de yayınlanan aile dizisi Gönül Dağı'ndan üzen bir haber geldi. Dizinin sevilen iki karakteri yeni sezonda izleyicisinin karşısında olmayacak.

İki başrol oyuncusu Gönül Dağına veda ediyor

Gönül Dağı dizisi İç Anadolu'da geçen hikayesi ile her cumartesi izleyicisinin karşısına geçiyor. Dostluk, komşuluk ve sevdanın ne olduğuna dair hikayelerin anlatıldığı Gönül Dağı dizisi geniş bir kitleye sesleniyor. Gönül Dağı dizisinde yeni sezonda iki başrol oyuncusu rol almayacak. 

Haberin Devamı

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilen Gönül Dağı'nda Dilek karakterini oynayan Gülsüm Ali İlhan diziden ayrılıyor. Berk Atan ile iyi bir uyum yakalayan Gülsüm Ali İlhan yeni sezonda Gönül Dağı'da olmayacak. Oyuncunun gelecek sezon dijital bir platformda yayınlanacak bir dizide yer alması bekleniyor. Gülsüm Ali İlhan'ın İstanbul'da yaşayan ailesi ve arkadaşlarıyla uzak durmak istemediği de gelen bilgiler arasında. Öte yandan Gönül Dağı'nda bir başrol daha vedasını açıklamak üzere.

 İKİ BAŞROL GÖNÜL DAĞI DİZİSİNE VEDA EDİYOR

Ferdi Sancar'ın oynadığı Dolmuşçu Sefer ise Gönül Dağı'na veda etmek üzere. Geçtiğimiz sezon hafızasını kaybeden ve bir süre hastanede yatmak zorunda kalan Dolmuşçu Sefer, Zahide'ye gelecek sezon veda edecek.