Cadde Güçlü hissetmeyi seviyor

Güçlü hissetmeyi seviyor

25.08.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ünlü model Elsa Pataky, bir dergiye verdiği röportajda fiziği ile ilgili konuştu. "Vücudumun da genç kalmasını istiyorum" diyen Pataky, aktif bir insan olduğunu söyledi.

Güçlü hissetmeyi seviyor

Elsa Pataky, Body+Soul dergisine konuştu. Chris Hemsworth’ten üç çocuğu olan oyuncu, fiziğiyle konuştu.

Haberin Devamı

Pataky, “Egzersiz yapmadığım zamanlarda kendimi güçlü hissetmiyorum. Bu da hoşuma gitmiyor. Çok aktif bir insanım. Vücudumun da genç kalmasını istiyorum. 80 yaşıma geldiğimde bile kızımla at sürmek isterim" dedi.

2010 yılında Chris Hemsworth ile dünya evine giren Elsa Pataky'nin India Rose Hemsworth, Sasha Hemsworth, Tristan Hemsworth adında üç çocuğu bulunuyor.

 Daha önce verdiği bir röportajda da anne olmanın kendisini değiştirdiğini söyleyen Pataky, “Anne olmayı çok istemiştim ama aynı zamanda kariyerime de devam etmeyi arzuluyordum. Çocuklar doğmadan önce her ikisini de idare edebileceğime emindim. Fakat öyle bir zamandan geçtim ki, tam anlamıyla kaybettim” itirafında bulunmuştu.

Hayallerinden vazgeçtiğini ama aynı yolda da ilerleyemeyeceğinin farkına vardığını belirten 42 yaşındaki model, Los Angeles’ta yaşıyor olmanın da kendisini yıprattığını açıklamış ve “Etrafımdaki billboardlar, şovlar ve filmler sayesinde, benim bir işim olmadığını her an hatırladım. Her yerde etkinlikler vardı, Chris ve ben de bunların dışında kalmak istedik ve Byron Bay’e taşındık" demişti.

Güçlü hissetmeyi seviyor