Cadde Güçlü kadın hikâyeleri mutlu ediyor

Güçlü kadın hikâyeleri mutlu ediyor

27.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

‘Yalan’ dizisinde Kadir karakterini canlandıracak olan Feyyaz Duman, “Güçlü kadın hikâyelerinde yer almak mutlu ediyor” dedi.

Güçlü kadın hikâyeleri mutlu ediyor

Feyyaz Duman, Kanal D’de bugün ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak olan ‘Yalan’ dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Kadir karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu, proje ve rolü hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Yeni dizi ‘Yalan’ ile Kanal D’de izleyiciyle buluşacaksınız. Nasıl bir dizi geliyor?

‘Yalan’ için güçlü bir kadın hikâyesi diyebiliriz. Televizyon sektöründe güçlü kadın hikâyelerini çok fazla görmeye alıştık ve bir oyuncu olarak bu beni gerçekten mutlu ediyor. Bizim hikâyemizin de güçlü kadın karakterleri var. Melike (Aslıhan Güner) karakterinin 20 yıllık süreç içerisindeki yolculuğu var. Bunu geçmiş ve günümüz olarak dizimizde göreceğiz.

Bu projeyi kabul etmenizdeki en güçlü etken neydi?

Güçlü kadın hikâyeleri televizyon sektöründe bulunuyor. Güçlü kadın hikâyesi yaratıp, yanında güçsüz erkek yaratmak ya da tam tersi bir durum bana pek uygun değil. Çünkü hikâyeleri kuranlar aslında karakterlerin kendisi. Yani insanların kendisi. Bu karakterlerin sırtına hikâyenin yükünü ne kadar yüklersek güçlü karakterler elde edebiliriz. Bir de ben senaryoyu okuduğumda birbirinden bağımsız karakterler ve hikâyeler olmadığını gördüm. Hepsi birbiriyle bağlantılı. Bu da beni çok mutlu etti. ‘Yalan’da bütün karakterlerin bir hikâyesi, bir dünyası var ve bu dünya bir yerde buluşuyor.

Haberin Devamı

Kadir karakterine hayat vereceksiniz, nasıl tanımlarsınız?

Kadir, Kapalıçarşı’da esnaf ve kuyumcu bir ailenin oğlu. Melike karakterinin 20 yıllık yolculuğunu göreceğimiz bu hikâyede Kadir’in bu kadınla bir hesaplaşması var. Nasıl bir hesaplaşma olduğunu tabii süreç içerisinde izleyeceğiz. Bende Kadir ve Melike arasında nelerin yaşanacağını sabırsızlıkla bekliyorum.

Güçlü kadın hikâyeleri mutlu ediyor

‘Ben çok sevdim’

Siz Kadir’i sevdiniz mi? Sizce izleyici de sevecek mi?

Kadir’i çok sevdim. Kadir benim için tanıdık ve alışık olduğum karakterlerden biri aslında. Kadir sakin, kendi dünyasının dışına çok fazla çıkmayan bir karakter diye düşünüyorum.

Dizinin oyuncu kadrosu da göz dolduruyor. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?       

Bir işi tercih ederken öncelikli olarak istediğim şey, huzurlu ve mutlu bir set ortamının olması. Bunu da yakalamış gözüküyorum. Böyle bir oyuncu kadrosunun içerisinde, böyle bir ekiple çalıştığımdan dolayı çok mutluyum. İşi severek yapıyoruz.

Haberin Devamı

‘Yalan’ başlıyor

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği yeni dizisi ‘Yalan’, bu akşam görücüye çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan İnan’ın oturduğu, senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı yapımda; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ile Zeynep Eronat gibi isimler yer alıyor.