Cadde Güllerin Savaşı 36. bölümde Gülfem hamile mi-izle

Güllerin Savaşı 36. bölümde Gülfem hamile mi-izle

17.03.2015 - 10:22 | Son Güncellenme:

Güllerin Savaşı 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi gününün vazgeçilmez dizisi Güllerin Savaşı yeni bölümde heyecan dorukta. Gülru Gülfem'in hamile olduğunu duyunca yıkılır. Peki Ömer bu duruma nasıl tepki verecek? Güllerin Savaşı yeni bölüm detayları haberimizde..

Güllerin Savaşı 36. bölümde Gülfem hamile mi-izle

Gülfem'in hamile olduğunu öğrenen Gülru sinir krizi geçiriyor. Hayal kırıklığı ile sorulan hesaplar, onarılamayan kalp sızısı... Güllerin Savaşı, yeni bölümü ile 21 Mart Cumartesi 20:00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Son bölümde neler oldu?

Gülru, Halide'nin söyledikleriyle allak bullak olmuştur ve gerçeklerin peşine düşer. Bu arada Cihan ise Ömer'in, yatak odalarına girmesine tahammül edememektedir. Gülfem, Halide'nin hareketlerine anlam veremez. Şevket'in ise başı belaya girer.

Güllerin Savaşı, heyecanla beklenen son bölümü ile 14 Mart Cumartesi 20:00'de Kanal D'de ekrana geldi.

Güllerin Savaşı son bölümde: Gülfem ve Ömer’in şok evliliği köşkteki dengeleri ve Gülru’nun kalbini altüst eder.

Gülfem ve Ömer’in şok evliliği köşkteki dengeleri ve Gülru’nun kalbini altüst eder. Gülru, dayanılmaz bir aşk acısı ile kıvranırken Ömer ve Gülfem’in köşkte yaşama kararı almasıyla Cihan’ın da dengesi tamamen bozulur.

Kalbindeki derin acıyı herkesten saklamaya çalışan Gülru, kendini çizimlerine verirken Ömer ise Gülru’nun canını yakmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Aşkını nefretle bastıran Ömer’in attığı beklenmedik adım onu zor durumda bırakırken büyük bir gerçek bir anda gün yüzüne çıkar.

Haberin Devamı

GÜLLERİN SAVAŞI 36.BÖLÜM FRAGMANI