Cadde Günay Musayeva: Tolga'yı tebrik ettim!

Günay Musayeva: Tolga'yı tebrik ettim!

30.05.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Yaprak Dökümü' dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel ile 2011–2015 yılları arasında evli kalan, ünlü oyuncudan Cihangir adında bir oğlu olan Azeri asıllı model Günay Musayeva, Galataport’da görüntülendi. Ünlü model, bir dönem küs olduğu çocuğunun babası Karel'in dördüncü kez baba olması hakkındaki sorulara yanıt verdi.

Günay Musayeva: Tolgayı tebrik ettim

Azeri asıllı model Günay Musayeva, 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı 'Oğuz' karakteriyle şöhreti yakalayan Tolga Karel ile 2011-2015 yılları arasında evli kalmış ve bu birliktelikten Cihangir adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Boşanmanın ardından sürpriz bir kararla ABD'ye taşınan Karel, orada yeni bir hayat kurmuş ve evlenmişti.

Haberin Devamı

"İNŞALLAH DİĞER ÇOCUKLARINA İYİ BABA OLUR"

Ayrılık sonrası Musayeva, 2015 yılında boşanırken aylık 500 lira nafaka ödemesine karar verilen Tolga Karel'in beş yıldır elini cebine atmadığını iddia etmiş, "İnşallah diğer çocuklarına daha iyi baba olur. Beş yıldır bir kez bile arayıp oğlumuzla konuşmadı. Cihangir'i Babalar Günü'nde etkilenmesin diye okula göndermiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Günay Musayeva: Tolgayı tebrik ettim

Karel ise kendisine ‘hayırsız baba’ suçlaması yöneten eski eşine ateş püskürmüştü. Ünlü isim, "Rabbime beni böyle bir kadından kurtardığı için şükrediyorum. Benim için bir ölü o. Oğlum benim oğlum; ama gün gelir o da gerçekleri bildiğinde onun yanında bir dakika kalmaz" açıklamasını yapmıştı.

"ÇOCUĞUNU BİLE ARAMIYOR" 

Haberin Devamı

Daha sonra Günay Museyava, "Eski eşiniz Tolga Karel ile görüşüyor musunuz? Nafakayı yatıyor mu?" sorusuna; "Aradan 10 yıl geçmiş. Kendisiyle görüşmüyorum. Ne nafakası! Onu geçtim, çocuğunu bile aramıyor. Bizim onun vereceğe paraya ihyacımız yok zaten, herkes kendi yolunda" diye yanıt vermişti.

Günay Musayeva: Tolgayı tebrik ettim

DÖRDÜNCÜ KEZ BABA OLAN ESKİ EŞİ HAKKINDA KONUŞTU

Tüm bu yaşananların ardından Günay Musayeva, Galataport’da objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden ünlü model, geçtiğimiz hafta dördüncü kez baba olarak, Instagram hesabından mutluluğunu paylaşan eski eşi Tolga Karel hakkında konuştu.

Musayeva, muhabirlerin “Günay Hanım, Tolga Karel'den Cihangir isminde oğlunuz var. Karel'in Amerika'daki eşinden olan oğlunun ismini rahmetli babasının ismi olan Tufan'ı koyduğunu öğrendik. Oğlunuz Cihangir'in üç kardeşi oldu. Siz bu konuda ne söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Bir çocuk annesi 36 yaşındaki ünlü isim, "Geçtiğimiz gün Tolga'ya (Karel) WhatsApp'tan yazdım ve kendisini tebrik ettim. O da bana duyarlılığımdan dolayı teşekkür etti" ifadelerini kullandı.

Günay Musayeva: Tolgayı tebrik ettim

"HANİ BENİ BEKLEYECEKTİN BABA"

Dokuz yaşındaki çocuğu ile görüşmediği haberleriyle adından sıkça söz ettiren Tolga Karel, geçtiğimiz aylarda acı bir haberle gündeme gelmişti. Babası Tufan Karel'i kaybeden oyuncu, acısını takipçileriyle paylaştı. Babasının fotoğrafını yayınlayan Karel, gönderisine şu notu yazmıştı:

Haberin Devamı

Bu dünyadan adam gibi bir adam geçti. Rabbim sana şükürler olsun, onu benim babam olarak dünyaya getirdiğin için. Koca yürekli babam, ışıklar içinde uyu. Ama 'Ben gelmeden ölme' demiştim sana, hani beni bekleyecektin baba.

Eski oyuncu, kanserden vefat eden babasının cenazesine gelmezken, babasının gömüldüğü anları Instagram hesabından yayınlamış ve "Elveda baba. Sana yetişemedim ama ben ölene kadar sen de benimle yaşayacaksın" ifadelerini kullanmıştı.

Günay Musayeva: Tolgayı tebrik ettim

OĞLU VE ESKİ EŞİ CENAZEDE

Amerika'da TIR şoförlüğü yapan, Florida'da evini aldıktan sonra biri nakliyat diğeri de lojistik olmak üzere iki şirket kuran Tolga Karel, babasını son kez görememişti. Ancak cenazede oyuncunun görüşmediği oğlu Cihangir ve eski eşi Günay Musayeva yer almıştı.

Yazarlar