Cadde GÜNÜN MEKANI

GÜNÜN MEKANI

09.09.2011 - 20:28 | Son Güncellenme:

İstinye Park’taki Big Plate kahvaltı, öğle ve akşam yemeği için en doğal alternatifleri bulabileceğiniz bir mekan.

GÜNÜN MEKANI

BIG PLATE

Haberin Devamı

Kahvaltı mönüsünde pancake ve omlet çeşitlerinin yanı sıra ev yapımı reçel ve tereyağıyla sunulan kruvasan’lar, orman meyveleriyle zenginleştirilen waffle’ları seçebilirsiniz.
Öğlen için hafif seçeneklerin de bulunduğu mekanda akşam yemekleriyse tam bir şölen. Big Plate’in spesiyali enginar çiçeği iyi bir başlangıç. Tercihiniz beyaz etse limon soslu ızgara levrek, piliç schnitzel, ızgara somon uygun seçenekler. Kırmızı etten vazgeçemeyenleri Big Plate Kebap, Tagliata Di Manzo gibi alternatifler bekliyor. Tatlı mönüsüyse akşam yemeğini mutlu bir şekilde sonlandırmak isteyenler için.
İstinye Park, Hillside Girişi, Tel: 0 212 345 62 88

GÜNÜN KiTABI
ERKEK DEDiKODUSU
Dedikodu için en az iki kişi gerekir ve de bolca malzeme... Birbirini tanımayan Derin ve Pera, ortak bir arkadaşlarının düğününde ‘bekârlar masası’na düşerler, bu talihsizliklerini sohbetle bastırmaya çalışırken, koyu bir muhabbet başlar. Her türlü dedikodunun döndüğü bu masaya davetlisiniz. Bakalım Derin ve Pera neler anlatacak?
Dizüstü Edebiyat serisinin 7’nci kitabı blogları büyük bir okuyucu kitlesine sahip French Oje ve T.B’ye ait. Okuyan Us, 16 TL.

GÜNÜN ETKiNLiĞiUnirock Festival
İlk kez düzenlendiği 2008 yılından bu yana Türkiye’de metal müzik organizasyonları açısından yeni bir dönem başlatan Unirock Festival, bugün başlıyor.
Orphaned Land, Hammerfall, Mayhem, Decapitated ve Eluveitie gibi birçok ismin yer alacağı festival 11 Eylül’e kadar sürecek. Süper kombine biletler her zamanki gibi tüm konserleri sahne önünden izleme, ücretsiz festival tişörtü ve düzenlenecek Meet & Greet etkinliklerine öncelikli katılım hakkı gibi imkanlar sağlıyor.