Cadde HABABAM SINIFI GÜLE GÜLE oyuncuları ve konusu! Hababam Sınıfı Güle Güle filmi nerede çekildi?

HABABAM SINIFI GÜLE GÜLE oyuncuları ve konusu! Hababam Sınıfı Güle Güle filmi nerede çekildi?

26.11.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Hababam Sınıfı serisinin yeni nesilden hemen önce çekilen filmi Hababam Sınıfı Güle Güle oyuncuları merak ediliyor. Film, televizyon ekranlarında sinema izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Peki, Hababam Sınıfı Güle Güle ne zaman çekildi?

HABABAM SINIFI GÜLE GÜLE oyuncuları ve konusu Hababam Sınıfı Güle Güle filmi nerede çekildi

Yerli komedi filminin yönetmenliğini Ertem Eğilmez üstlenmiştir ve serinin de altıncı filmidir. Kemal Sunal, Halit Akçatepe ve Tarık Akan'ın olmadığı üçüncü, Münir Özkul'un olmadığı tek yapımdır. Hababam Sınıfı Güle Güle filmi detayları haberimizde.

Haberin Devamı

HABABAM SINIFI GÜLE GÜLE KONUSU

Doğulu bir ailede yetişen edebiyat hocası Mehmet Bülbül'ün tayini Özel Çamlıca Lisesi'ne çıkar. Öğrenciler ilk başta Anadolu'dan gelen ve köylü şivesiyle konuşan Mehmet Öğretmeni küçümserler ve ona yukarıdan bakarlar. Mehmet Hoca, ilk başta bu duruma aldırış etmese de daha sonra ailesinin küçük görülmesine dayanamaz. Bu arada Hafize Ananın kızı Ayşegül de okulda okumaktadır. Ancak fakirliğinden ve annesinin okulda hizmetli olmasından utanan Ayşegül, annesinden köşe bucak kaçmaktadır. Ayşegül aynı zamanda arkadaşlarının eşyalarını da çalmaktadır. Hafize Ana durumu Mehmet Bülbül'e açınca Mehmet Hoca, diğer öğrencileriyle olduğu gibi Ayşegül ile de yakından ilgilenir ve onun sorunlarını çözmesine yardımcı olur. Fakat sınıfta bulunan öğrencilerden Gamze (Yaprak Özdemiroğlu) Öğretmeni Mehmet Bülbül'e büyük bir aşk besler ve Ayşegül ile ilgilenmesini kıskanır. Olaylar bu konu üzerinde gelişir. Bütün sınıf Mehmet Hocayı çok sevmiştir ancak Mehmet Hocanın tayini çıkar ve bütün sınıf onun şerefine bir parti düzenler. Bütün sınıf Mehmet Hocayı tren garına kadar gelip uğurlar.

Haberin Devamı

HABABAM SINIFI GÜLE GÜLE NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ?

2000 'li yıllardan önce çekilen son film Hababam sınıfı Güle Güle, 1981 yılında Üsküdar Adile Sultan Kasrı'nda çekildi.

HABABAM SINIFI GÜLE GÜLE OYUNCULARI

Yaprak Özdemiroğlu

Adile Naşit

İlyas Salman

Mehmet Ali Erbil

Savaş Dinçel

Fulya Özcan

Ayşen Gruda

Osman Cavcı

Şevket Altuğ

Yonca Evcimik

Hüseyin Kutman

Enis Ergün

Ali Kaya

Kemal Uzun

Sıtkı Akçatepe

Cem Özer

Ahmet Açan

Melih Çardak

Orhan Başaran

Osman Bardakçı

Mehmet Nuri Durak