Cadde Hadise'den annesiyle bayram paylaşımı!

Hadise'den annesiyle bayram paylaşımı!

10.04.2024 - 17:34 | Son Güncellenme:

Başarılı şarkıcılık kariyerinin yanında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da magazin gündeminde adından söz ettiren Hadise, bayram kutlaması için annesinin yanına gitti. Ünlü isim annesiyle çekildiği karelerini sevenlerinin beğenisine sundu.

Hadiseden annesiyle bayram paylaşımı

Şarkıcı Hadise Açıkgöz ile iş insanı Mehmet Dinçerler, yaklaşık bir yıl aşk yaşadıktan sonra Mart 2022'de nişanlanmış, iki ay sonra da Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen sade bir törenle hayatlarını birleştirmişti.

Haberin Devamı

BÜYÜK AŞK BEŞ AYDA BİTTİ!

Sessiz sedasız nikâh masasına oturan ikilinin mutluluğu uzun soluklu olmamıştı. Ayrılık kararı ile günlerce konuşulan ünlü çift, beş ay süren evliliklerini 1 Ekim 2022'de tek celsede bitirmişti.

PAYLAŞIMI SİLDİ

Hadise, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşmış, takipçileri "Yüzüne ne olmuş?" ve "Bu sen değilsin” şeklinde yorumlar yapmıştı. Ünlü popçu ise çareyi paylaştığı fotoğrafı silerek bulmuştu.

MAKYAJSIZ HALİ DİKKAT ÇEKTİ

İddialı sahne tarzıyla ve sosyal medya pozlarıyla çok konuşulan isimlerinden Hadise, önceki gün Etiler'de bir ofise girerken objektiflere yansımıştı. Şarkıcının makyajsız hali dikkatlerden kaçmamıştı.

SOLUĞU ANNESİNİN YANINDA ALDI

Haberin Devamı

Son olarak bayram tatili için annesinin yanına giden Hadise, sosyal medya hesabından çekildiği pozları sevenlerinin beğenisine sundu. Ünlü güzel yayınladığı gönderilere: 'Herkese sevdikleriyle birlikte huzur dolu, sağlıklı bir bayram diliyorum! Happy Eid to everyone' notunu düştü.

Hadiseden annesiyle bayram paylaşımı

BEĞENİ YAĞDI

Hadise'nin yayınladığı pozlarına sevenlerinden kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve: 'Aynı annesi', 'Güzelliğini kimden aldığı çok belli', 'Harika görünüyorsunuz' gibi yorumlar geldi.

Hadiseden annesiyle bayram paylaşımı