Cadde Hadise'den Gülşen'e destek

Hadise'den Gülşen'e destek

14.07.2021 - 18:48 | Son Güncellenme:

Son dönemde özel hayatıyla gündemde olan Hadise, Alaçatı'da dinleyicileriyle bir araya gelen ve transparan tercihi ile çok konuşulan meslektaşı Gülşen'e destek verdi. Ünlü şarkıcı, "Bir sahne kıyafeti için hala bu kadar tuhaf ve hadsiz yorumlar yapılıyor mu? Yapılıyormuş... Komik... Bizi durdurmaya hiçbirinizin gücü yetmez. Ahlaksızlık bizim giydiğimiz kıyafetlerde değil, sizin kafanızda" dedi.

Hadiseden Gülşene destek

Şarkıcı Gülşen (45), uzun bir aranın ardından Çeşme'deki dinleyicileriyle bir araya geldi. Alaçatı'da sahneye çıkan Gülşen'e yakın dostu Edis de eşlik etti.

Haberin Devamı

Gülşen, şarkılarıyla sevenlerini eğlendirirken, kıyafet tercihiyle de geceye damga vurdu. Ünlü popçu, transparan pantolonun altına siyah iç çamaşırı giydi. Gülşen'in kıyafetini abartılı bulanların yanı sıra beğenenler de vardı.

"NE GİYDİĞİME SADECE KENDİM KARAR VEREBİLİRİM"
Ozan Çolakoğlu ile evliliğinden Azur Benan adında bir oğlu olan Gülşen, çok konuşulan kostümü sonrası konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı, "Son konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, birçok farklı ama en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu. Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi... Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine zarar vermeden, dilediği şekilde bir arada barış içinde yaşamasıdır bütün hikaye..." dedi.

Haberin Devamı

HADİSE: AHLAKSIZLIK SİZİN KAFANIZDA
Birçok ünlü ismin ardından Hadise de transparan tercihi ile çok konuşulan Gülşen'e destek verdi. Ünlü şarkıcı, Instagram'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Bir sahne kıyafeti için hala bu kadar tuhaf ve hadsiz yorumlar yapılıyor mu? Yapılıyormuş... Komik... Bizi durdurmaya hiçbirinizin gücü yetmez. Ahlaksızlık bizim giydiğimiz kıyafetlerde değil, sizin kafanızda.

Hiç kimse bir kıyafeti beğenmek zorunda değil. Çok seksi, çok abartılı bulursunuz bu ayrı. Herkesin fikri var ve hepimiz özgürce yorumumuzu yapabiliriz ama hiç kimse bir kadının kıyafetine bel altı yorumlar yapamaz, bir kadını anneliğiyle ve yaşıyla rencide edemez, ezemez.

Hiçbir erkek sanatçının kıyafetlerini acımasızca yorumladığını, başlık attığınızı göremiyoruz ve hepimiz biliyoruz ki erkek sanatçıların çoğu biz kadınlar kadar özenmeden çıkıyor sahneye.

Buradan benim, Gülşen'in ve diğer kadın sanatçı arkadaşlarımın sahne kostümlerini hadsizce yorumlayanlara söyleyeceğim tek bir cümle var; sana ne!

Hadiseden Gülşene destek