Cadde Hadise'den Mehmet Dinçerler'e: Nişanlım

Hadise'den Mehmet Dinçerler'e: Nişanlım

28.01.2022 - 17:44 | Son Güncellenme:

Aşkları doludizgin devam eden ve nikah masasına oturmaya hazırlanan iş insanı Mehmet Dinçerler ile şarkıcı Hadise, sosyal medya paylaşımlarıyla da adlarından söz ettiriyor.

Hadiseden Mehmet Dinçerlere: Nişanlım

Geçtiğimiz hafta sevgilisine evlilik teklifi eden Mehmet Dinçerler, kardeşi Tuğba Dinçerler'in düğününde takım elbisesi ile verdiği pozu paylaştı. Hadise, sevgilisinin gönderisine kayıtsız kalmadı.

Haberin Devamı

"SONSUZLUĞUM"
İş insanının ailesiyle de tanışan şarkıcı, Mehmet Dinçerler'in paylaşımına, kalp emojisiyel birlikte "Nişanlım" yorumunu yaptı. Dinçerler de Hadise'ye, "Benim sonsuzluğum" cevabını verdi. İkilinin bu diyaloğu sosyal medyada gündem oldu.

Hadiseden Mehmet Dinçerlere: Nişanlım

AİLEYE GİRDİ
Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ünlü çiftten Hadise, sevgilisinin kardeşi Tuğba Dinçerler'in İstanbul'da gerçekleşen düğününe katılmıştı. Kendi şarkılarında dans eden Hadise, düğünün sonunda çekilen aile fotoğrafında yer almıştı.

Ünlü şarkıcı, nikah öncesi sevgilisiyle birlikte evlerinin önünde yapılan eğlenceye de gitmişti. Dinçerler, annesini de yanından ayırmamıştı. Bu anlar sosyal medyada çok konuşulmuştu.