Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

09.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Lezzet ve keyif bir arada

Haberin Devamı

Titanic Deluxe Bodrum, misafirlerini eğlence dolu bir bayram tatiline davet ediyor. İlk gün, Onur Mete ve Kaan Öztürk ikilisi sahne alacak. Ege manzarasına karşı konumlanan Show Center’ın ikinci gün konuğu ise Yol Project. Otel, konaklama, eğlence ve spor aktiviteleri, SPA’sı, çocuk kulübü, dünya lezzetlerini sunan restoranları ve su parklarıyla, konuklarına güzel bir tatil deneyimi sunuyor. Titanic Deluxe Golf Belek ise, bayram süresince renkli partiler ve uluslararası şovlara ev sahipliği yapıyor.

Haftanın mekanları

Alaçatı’nın kabuklu restoranı

Alaçatı’nın tek kabuklu restoranı Sota Alaçatı, Viento Otel’in içinde yer alıyor. Şef Osman Sezener’in imzasını taşıyan mekanın menüsünde, ıstakozlu fettuccine, Çeşme limonlu ve Antep fıstıklı narenciye soslu ahtapot, Girit kabağı, şarap soslu kum midyesi, mavi yengeç, istiridye ve yerli karides gibi seçenekler var. Sota Alaçatı, ayrıca haftanın üç günü canlı müzik performanslarıyla konuklarına keyifli dakikalar yaşatıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Ev yapımı burger

Nine Dining, Kadıköy Moda’da hizmet vermeye başladı. Semte yeni bir mekan kazandıran Hazar Karaduman ve Mehmet Havsa, ev yapımı burgerleriyle konuklarını ağırlıyor.

Haftanın mekanları

Yaza özel tatlar

La Petite Maison, menüsünü yaza özel bar atıştırmalıkları ve tatlılarla yeniledi. Şef Moreno Polverini’nin yorumuyla Fransız mutfağından seçenekler sunan mekanda, Fransız klasiklerinden gillardeau istiridye ve siyah osetra havyarı, zeytin ezmesi, pissaladiére ve kızarmış kalamar gibi seçenekler var. Fıstıklı cheesecake ve çarkıfelek meyveli jöle ise tatlılar arasında bulunuyor.

Haftanın mekanları

Şehrin içinde tatil

İstanbul Tuzla’da çam ağaçlarıyla çevrili bir alan üzerine kurulu Radisson Blu Hotel&SPA İstanbul Tuzla, konuklarına açık havuzda, şehrin içinde tatil yapmanın keyfini yaşatıyor. Elysia SPA, havuzun yanı sıra fitness merkezi, masaj ve bakım odaları, saunaları, Türk hamamları ve eğlenceli macera tüneliyle hizmet veriyor.

Haftanın mekanları