Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

16.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Akdeniz ve Peru mutfağından lezzetler

Haberin Devamı

Swissotel the Bosphorus, 16 Roof, menüsünde Akdeniz ve Peru mutfağını aynı çatı altında buluşturuyor. Ceviche çeşitleri, sushi’ler, kızarmış bademli ve cardamom soslu kuzu tandır, ıstakoz bisque ile mantarlı ve kabaklı risotto, öne çıkan lezzetler
arasında...

Haftanın mekanları

İtalyan ve Amerikan tatları bir arada

V Group bünyesinde hizmet veren Alaçatı Paradiso Beach, misafirlerini ağırlamaya başladı. Mekanın menüsü, İtalyan ve Amerikan lezzetlerinden oluşuyor. Istakozlu pembe linguine, Napoli usulü enginar ve avokadolu pizza, seçeneklerden birkaçı... Paradiso’nun parti alanındaysa, yaz boyunca Doğuş Çabakçor, Tal Barahya ve Emir Sağıroğlu gibi DJ’ler kabinde olacak.

Haftanın mekanları

Menüsünü yeniledi

İstanbul’un 40 yıllık lezzeti Set Kebap, Emirgan Group bünyesine katıldı. Mekan, menüsü ve yenilenen dekorasyonuyla konuklarını ağırlıyor. Teras Emirgan ise, Boğaz manzarasında keyifli bir sezona kapılarını açtı. Marakeş renklerinin ağırlıkta olduğu atmosferi ve lezzetleriyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Bodrum’da bayram eğlencesi

Jüpiter Grup, yaz sezonunda Bodrum People, Hazine, Carbon, X Beach ve 5 Oda Hotel & Restaurant’ın kapılarını açtı. People’da bayramın ikinci günü Selen Servi, üçüncü günüyse Berkay sahne alacak. Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda hizmet sunan Hazine’deyse, pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri Özay Bakır, salı ve cumaları Yol Project, perşembe ve pazar günleri ise Bengü Peker konser verecek.

Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

İstanbul’da havuz sezonu

Titanic Business Golden Horn ve Titanic Business Kartal’ın açık havuzları, yaz aylarını İstanbul’da geçiren misafirlerini bekliyor. Hafta içi 07.00’de, hafta sonuysa 08.00’de açılıp, gün batımına kadar hizmet veren oteller, serinletici kokteylleri ve lezzetli atıştırmalıklarıyla da bol seçenekli bir menü sunuyor.

Haftanın mekanları