11.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:
Sercan Kısmet - Dört aşamalı gala yemeği
Demet Akalın, 2022 yılını Crowne Plaza İstanbul-Florya’da muhteşem bir yılbaşı eğlencesiyle sahnede karşılıyor. Otelde, şef tarafından özenle hazırlanan yılbaşı menüsünde gurme lezzetler ile dört aşamalı bir gala yemeği sunulacak.
Farklı lezzetler
Gümüşsuyu’nda yer alan The Artisan İstanbul Hotel, yeni yıla görkemli bir programla giriyor. Otelin terasında yer alan Madam Niça, hazırladığı zengin yılbaşı menüsüyle konuklarına farklı lezzetler sunuyor. Pia Tango ve Almost Forty’nin eğlenceli müzikleriyle de unutulmaz anlara tanıklık edilecek.
Dünya mutfağı
Hilton Istanbul Maslak’ta, müzik ve ziyafet dolu geceler başlıyor. Zaxi Restaurant’ta ödüllü şef Arif Kemal Doğan yönetiminde dünya mutfağının
seçkin lezzetleri sunan otelde her cuma buzuki üstadı Buzuki Orhan, cumartesi geceleri ise Erdinç Erişmiş izleyici karşısına çıkıyor.
Yöresel reçeteler
Fişekhane’deki Fırın-Ci, özel ve yöresel reçetelerle taş fırından çıkan enfes lezzetlere yer vermeye devam ediyor. Mekan, et kültürünün her halinden, birbirinden lezzetli kahvaltı çeşitlerine; tadına doyulmaz çorba tariflerinden, yemek sonrası tatlılarına kadar büyük bir ziyafet sunuyor.
Geleneksel tatlar
Kalamata, Boğaz’ın ışıltılı suları eşliğinde şef Erol Güneş ve ekibinin lezzetli menüleri ve Greek taverna konseptiyle misafirlere unutulmaz bir yılbaşı gecesi vadediyor. Mekanın menüsünde, Yunan, Rum, Lübnan ve Osmanlı kültüründen esintiler taşıyan geleneksel tatlar özel dokunuşlarla hayat buluyor.
Kruvasan tabaklar
Gezgin gurme Ozan Aras, pandemide Çengelköy’de Nou adlı kahvaltıcı açtı. Aras, Türkiye’nin farklı yerlerinden getirdiği yöresel lezzetlerle birlikte hem göze hem de mideye hitap eden birbirinden leziz kruvasan tabakları sunuyor.