Cadde Haftanın mekanları

Haftanın mekanları

06.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları

Sercan KISMET- Denize sıfır eğlence

Haberin Devamı

2 bin 500 kişilik açık hava kulübü, denize sıfır Lounge Bar’ı ve dünya mutfağından lezzetleriyle Oligark İstanbul, yaz gecelerini unutulmaz kılıyor. Mekanın menüsünde; şefin et ziyafeti, deniz mahsullü risotto ve dinlendirilmiş ızgara dana pirzola ön plana çıkıyor. Mekan gece acıkanları da unutmuyor; gece kulübünde geç saatlere kadar şefin özel hazırladığı suşi seçenekleri misafirlere sunuluyor.

Haftanın mekanları

Gastronomi deneyimi

Haftanın mekanları

Novikov Asia, Novikov Italy ve Novikov Helipad Lounge olmak üzere üç farklı konsepti bir arada sunan Novikov Bodrum, unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşamak isteyen misafirlerini ağırlıyor. Yalıkavak Marina’nın içerisinde yer alan mekan, özgün lezzetlerini göz kamaştıran Bodrum manzarasıyla bir arada sunuyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları

Masalsı tatil

Haftanın mekanları

Antalya’da hem çocuklar hem de yetişkinler için masalsı bir tatilin kapılarını aralayan The Land of Legends Kingdom Otel, heyecan verici dünyasıyla misafirlerini ağırlıyor. Sıra dışı oyuncaklara ev sahipliği yapan tema parkı, çocukların hayal gücünü harekete geçirecek rengarenk dekorasyona sahip odaları ve tesisin en eğlenceli noktalarından biri olan dev aquaparkı sizleri bekliyor.

Sade lezzetler

Haftanın mekanları

Bodrum’daki Esnaf Kafası, misafirleriyle buluştu. Esra ve Ufuk Yeğin çiftinin sahibi olduğu mekan, mimarisiyle öne çıkarken, menüde ise sade ve özel hazırlanmış yiyecekler dikkat çekiyor.

Haftanın mekanları

Dünya mutfağı

Haftanın mekanları

Bodrum Turgutreis’te yer alan ve 12 ay hizmet veren Turiya Hotel, mavi ve yeşilin tüm tonlarını doyasıya hissedeceğiniz huzurlu bir tatilin kapılarını aralıyor. Misafirlerine Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan otel, el yapımı sıcak pizzalar başta olmak üzere, damaklarda iz bırakan özel soslu enfes makarnalar ve burgerlerle adından söz ettiriyor.