Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

01.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

SERCAN KISMET - Pazar brunch’ı

Haberin Devamı

Four Seasons Hotel Bosphorus’un özenli servisi ve Ata Marin Band’in canlı performansı eşliğinde sunulan pazar brunch’ı, bu seneki yenilikleriyle şehrin vazgeçilmezleri arasındaki yerini almaya devam ediyor. Çok sevilen brunch’ı 12.30-15.30 saatleri arasında sunan AQUA, dünya mutfaklarından zengin seçeneklerle keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor.

Haftanın mekanları...

Harika atmosfer

Crowne Plaza İstanbul Florya, bir şehir otelinin tüm özelliklerine sahip olmasının yanı sıra denize sıfır konumu, açık ve kapalı havuzları, otelin önünden sahile paralel uzanan bisiklet ve yürüyüş yolu ile seyahatlere keyif katıyor. Gastronomi mekanı olarak da Florya’daki en önemli lezzet duraklarından biri olan otel, dünya mutfağından gurme lezzetlerle harika bir atmosferde hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Yöresel menü

Geleneksel yöresel lezzetleri, özünü koruyan modern dokunuşlarla yorumlayan The Ritz-Carlton, Istanbul’un ana restoranı Atölye, ödül aldığı Gaziantep mutfağını şimdi sofrasına taşıyor. Mekanda, 26 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında öğle ve akşam saatlerinde Gaziantep yöresinin lezzetlerinden oluşan özel menüsünü misafirlerine sunarak bir gastronomi deneyimi yaşatıyor.

Haftanın mekanları...

Canlı müzik eşliğinde

Fairmont Quasar Istanbul’un bahçe katında yer alan Aila’da, canlı müzik eşliğinde ailece geçirilecek pazar brunch’ı başlıyor. Mekanda, Anadolu’nun dört bir yanından yöresel ürünler içeren kahvaltılık çeşitleri, arzunuza göre pişirilen yumurtalar, şarküteri çeşitleri, fırından hamur işleri, Aila imzalı mezeler ve dünya mutfaklarından en seçkin örnekler yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Ücretsiz kahve

Eşsiz Belçika çikolatasını harika tatlara dönüştüren Godiva Cafe, 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü tüm misafirlerine kahve hediye ederek kutlamaya hazırlanıyor. Godiva çikolatalarının lezzetini yansıtan trüf çikolata aromalı kahve, kahve gününde ücretsiz olarak ikram edilecek.