Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

21.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Sercan Kısmet - Manzara ve eşsiz lezzet

Haberin Devamı

Rumelihisarı’ndaki İstanbul Hisar Cafe, eşsiz manzarası ve birbirinden enfes lezzetleriyle öne çıkıyor. Mekanın sahibi Erkan Altunbaş, dükkanında kullanılan birçok ürünün seçilmesi işini de kendisi yapıyor. Boğaz manzaralı mekanda, yöresel lezzetler, kebaplar ve dünya mutfağından tatlar damak çatlatıyor.

Haftanın mekanları...

Zengin açık büfe

Grand Hyatt İstanbul, Asya mutfağının en sevilen lezzetlerinin yer aldığı pazar brunch’larıyla misafirlerini ağırlıyor. 12.00-15.00 saatleri arasında düzenlenen brunch’ın zengin açık büfesinde kimchi, sushi, spring roll, dim sum, tatlı eksi soslu tavuk, teryakili somon, tempura karides, zencefil soslu dana kaburga gibi çok sayıda farklı lezzet öne çıkıyor.

Haftanın mekanları...

Yeni alanlar

Titanic Lara, titizlikle planlanan Deluxe konsepti ve yeni alanlarıyla 2023 yazına hazırlanıyor. Bölgenin en büyük çocuk kulübü olarak yeni yüzüyle yeniden tasarlanan Tini Kids Club’da çocukları aileleriyle birlikte harika bir tatil ve eğlence dolu günler bekliyor. 7/24 Restoran’da şık lobi atmosferinde 24 saat enfes lezzetler yer alıyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Tatlılar Asya’da

Türkiye’nin lider markalarından Karaköy Güllüoğlu çatısı altında, Asya’daki ilk mağazasını Tokyo’da açtı. Antep fıstığı ve ceviz gibi geleneksel lezzetleri, Osmanlı’dan kalma el işçiliği ve reçeteler ile harmanlayan Nadir Güllü, Türk baklavasını Japonya ile tanıştırıyor.

Haftanın mekanları...

Yılbaşına özel

Starbucks’ın, sevilen Toffee Nut lezzetini Cold Brew ile birlikte sunduğu yepyeni içeceği Toffee Nut Cream Starbucks® Cold Brew yılbaşı dönemine lezzet katmak için geri döndü. Bir diğer dönemsel lezzeti; White Chocolate Chestnut Latte de sıcak ve frappuccino alternatifleriyle geri dönerken, Starbucks’ın yılbaşı döneminde ilk akla gelen ikonik lezzetleri Toffee Nut Latte ve Gingerbread Latte sevenleriyle buluştu.

Haftanın mekanları...