Cadde Hailey Baldwin'den Justin Bieber itirafı: O günler gerçekten zordu

Hailey Baldwin'den Justin Bieber itirafı: O günler gerçekten zordu

03.11.2021 - 11:32 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü model Hailey Baldwin, şarkıcı eşi Justin Bieber’ın yaşadığı ruhsal sağlık sorunların evliliklerinin ilk dönemlerini nasıl etkilediğini anlattı. Zor günler geçirdiklerini söyleyen model, "Gerçekten iyi olup olmayacağını bilmiyorum’ dediğim günler oldu" diye konuştu.

Hailey Baldwinden Justin Bieber itirafı: O günler gerçekten zordu

2018 yılında sürpriz bir kararla nikah masasına oturan Hailey Baldwin-Justin Bieber çiftinden ünlü model, şarkıcı eşinin yaşadığı ruhsal sorunlar hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"BUNU YAPAMAM"
24 yaşındaki Baldwin, "Annemi birkaç kez aradığımı hatırlıyorum; belirli bir zaman Brooklyn’deydik ve onu aradım, ağladım ve ‘Bunu yapamam. Sonsuza kadar böyle olacaksa, bunu yapabilmemin hiçbir yolu yok’ dedim. Telefonda çok sakin olduğunu hatırlıyorum ve ‘Geçecek. Sen iyi olacaksın, o sağlıklı olacak ve biz senin için buradayız’ dedi" ifadelerini kullandı.

"UZUN SÜRECEKTİ"
Ünlü model, hayatının en kötü zamanında birisini terk edecek bir insan olmadığını da sözlerine ekledi. Baldwin yaşadıkları zorlukla ilgili konuşmaya devam etti:

“Gerçekten zordu. ‘Gerçekten iyi olup olmayacağını bilmiyorum’ dediğim günler oldu. İçimde gerçekten derinlerde bir şey ‘Bunu atlatacak’ diyordu. Uzun sürecekti. O sırada Justin, depresyon mücadelelerinin ortasındaydı.”

Hailey Baldwinden Justin Bieber itirafı: O günler gerçekten zordu