Cadde Hakan Altun: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım!

Hakan Altun: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım!

11.02.2024 - 06:57 | Son Güncellenme:

Arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Altun, Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan annesi Meral Altun'un sağlık durumu hakkında konuştu.

Hakan Altun: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım

Hakan Altun, önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser vererek seyircilerine eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Arabesk müziğin usta ismi, hit eserleri seslendirdiği performansıyla dinleyicisinden tam not aldı.

Haberin Devamı

Sahne öncesi gazetecilerin sorularına yanıt veren 51 yaşındaki Altun, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan annesinin sağlık durumu hakkında konuştu.

Hakan Altun: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım

"ANNEM 'KONSERLERİNİ İPTAL ETME' DEDİ"

"Bizim hayatımızın en garip anlarından birisi bunlar" diyen ünlü isim, şöyle devam etti:

Annem hastanede ben ise sahneye çıkacağım. Annem ameliyata girmeden önce sahnelerini iptal etme dedi. Zor ama böyle durumlarda sahneye çıkmak. Konserlerimin iptal olmama sebebi annemin isteğinden dolayıdır.

Hakan Altun: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım

Hakan Altun, "İnsanlara olan saygımızdan ötürü konserleri yapma kararı aldık. Annem şu an hastanede. Konser bittikten sonra yanına gideceğim. Yoğun bakımdan çıktı. Allaha şükür iyi" ifadelerini kullandı.

"ALLAH TANYELİ'YE SAĞLIK, SIHHAT VERSİN"

Ünlü şarkıcı, kanserle mücadele eden Tanyeli için düzenlenecek olan özel gece hakkında da açıklama yaparak, "Allah ona da sağlık, sıhhat versin. Anneme de sağlık sıhhat versin. Yarım saat da olsa onu da yalnız bırakmak istemiyorum. En azından uğrayacağım" dedi.

Hakan Altun: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım