Cadde Hakan Peker'den Hande Ertekin'le aşk pozu!

Hakan Peker'den Hande Ertekin'le aşk pozu!

18.07.2022 - 19:34 | Son Güncellenme:

90'lı yılların sevilen sanatçısı Hakan Peker, geçtiğimiz aylarda kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Hande Ertekin'le ilk kez objektiflere yansımıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Peker, sevgilisiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Ertekin de Peker'in paylaşımına kayıtsız kalmadı.

Hakan Pekerden Hande Ertekinle aşk pozu

'Karam', 'Bir Efsane', 'Ateşini Yolla Bana' ve 'Amma Velakin' gibi unutulmaz şarkıların sahibi olan 61 yaşındaki şarkıcı Hakan Peker, 2018 yılında altı senelik eşi Arzu Öztoprak'tan boşanmıştı.

Haberin Devamı

EŞ KRİTERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz senelerde "Bekarlık iyi gidiyor. Yalnızlığa alıştım. Ama eş-dost vasıtası ile görücü usulü evlenebilirim de" diyen Peker, eş kriterini açıklamıştı. Yıllara meydan okuyan isimlerden olan ünlü şarkıcı, "Uzun boylu, esmer, güzel, hoş bir hanım ile iyi olur" diye konuşmuştu.

Hakan Pekerden Hande Ertekinle aşk pozu

 "AŞK BENİ BULACAK"

Peker, stilist Bensu Gürses ile birlikte Arnavutköy’de görüntülenmişti. Bir mekânda kahve içen ikilinin keyifli halleri dikkat çekmişti. Mekandan birlikte ayrılan çiftten Gürses, muhabirlerin sorularına sessiz kalırken; Peker yanıt vermişti.

Şarkıcı, “Hanımefendi sevgiliniz mi?” sorusuna şarkıcı önce sessiz kaldı, sonra “Herkesin arkadaşı gibi benim de arkadaşım var” yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

Konuşmasına devam eden Peker, “Daha önceki açıklamalarım pandemi döneminde espri amaçlıydı. Bensu uzun zamandır arkadaşım. Bir sevgilim yok. Ama umut ediyorum aşk beni bulacak” demişti.

Hakan Pekerden Hande Ertekinle aşk pozu

YENİ AŞKIYLA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Uzun bir süredir ortalarda görülmeyen Hakan Peker, geçtiğimiz nisan ayında yeni aşkıyla gündeme gelmişti. Peker, önceki gün yeni sevgilisi yazar Hande Ertekin ile Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde ilk kez objektiflere yansımıştı.

Üç aydır birlikte oldukları iddia edilen Peker (61) ve Ertekin (42), yürüyen merdivenlerden sarmaş dolaş çıkarken görüntülenmişti.

MUTLULUK POZU

Mutlu birliktelikleri devam eden ve şimdilerde tatilin tadını çıkaran Hakan Peker ile Hande Ertekin'den mutluluk pozu geldi. Ünlü şarkıcı, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisiyle verdiği pozu sosyal medya hesabından nazar boncuğu ve kalp emojileriyle paylaştı.

Peker'in bu paylaşımına kayıtsız kalmayan Hande Ertekin ise sevgilisinin paylaşımına; nazar boncuğu emojileriyle "Sevgilim" yorumunu yaptı.

Hakan Pekerden Hande Ertekinle aşk pozu

HANDE ERTEKİN KİMDİR?

Hande Ertekin, 1980 yılında İstanbul'da doğdu. 2000 yılında Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünü bitiren Hande Ertekin, televizyon dünyasının yakından tanıdığı bir yönetici. Duayen televizyon habercilerinin yönetmenliğini yapan Ertekin, televizyon kanallarında üst düzey yöneticilik ve genel yayın yönetmenliği koltuğunda oturdu. ATV Star, TV8, TGRT Haber gibi kanallarda uzun yıllar çalışan Hande Ertekin'in "Zevce, Konu Aşksa ve Altıncı göz" adında üç romanı var.