Cadde Hakim Cevdet öldü mü? Cevdet'i oynayan Uğur Yücel diziden ayrıldı mı?

Hakim Cevdet öldü mü? Cevdet'i oynayan Uğur Yücel diziden ayrıldı mı?

31.05.2022 - 01:51 | Son Güncellenme:

Hakim dizisinde Cevdet rolü ile beğeni toplayan usta oyucnu Uğur Yücel'in hakkında aramalar sürüyor. Her hafta pazartesi akşamları yeni bölümleri yayımlanan dizinin kadrosunda da ayrılıklar yaşanacağı gündeme geldi. Hakim'in Cevdet'i Uğur Yücel'in oyuncuları arasından ayrılacağı öne sürüldü. Peki, Cevdet ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu?

Hakim Cevdet öldü mü Cevdeti oynayan Uğur Yücel diziden ayrıldı mı

ATV ekranlarının dikkat çeken yapımlarından Hakim dizisi, oyuncularından Uğur Yücel, dizide Cevdet rolü ile öne çıkıyor. Hakim'in başrolünde ise Erdal Beşikçioğlu bulunuyor. Ancak dizinin Cevdet'i Uğur Yücel'in diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki, Uğur Yücel kimdir, kaçyaşında, nereli?

Haberin Devamı

HAKİM DİZİSİ CEVDET ÖLECEK Mİ, DİZİDEN AYRILACAK MI?

Hakim dizisi, her hafta pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrandaki yerini alıyor. Dizide Erdal Beşikçioğlu'na eşlik edenler arasında bulunan Uğur Yücel'in ise dizi kadrosundan ayrılacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş haberinde, '' Uğur Yücel “Hakim”in bu akşam (30 Mayıs) ekrana gelecek bölümünde projeden ayrılacak.'' ifadelerine yer verdi.

UĞUR YÜCEL KİMDİR?

Yücel, 1957 yılında İstanbul'da dünyaya geldi ve aslen Vanlıdır. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi ve 1977 yılında tek kişilik bir gösteriyle oyunculuk kariyerine başladı. 1975-1984 yılları arasında Kenter Tiyatrosu, Tef Kabare Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu ve Şan Müzikholü’nde çeşitli oyunlarda oynadı. Selamsız Bandosu ve Muhsin Bey (1987) adlı filmlerdeki rolleri ile dikkat çekti.

Haberin Devamı

Televizyonda, Aziz Ahmet, Karanlıkta Koşanlar, Alacakaranlık ve Hırsız Polis gibi dizilerde oynadı; bunlardan Karanlıkta Koşanlar'ın tamamını ve Alacakaranlık'ın bazı bölümlerini (Alican Yücel takma adıyla) yönetti. Karanlıkta Koşanlar dizisinin senaryosunu, Ahmet Ümit'in polisiye öyküsünden uyarlayarak kaleme aldı. Alacakaranlık'ın yazımına da katkıda bulundu.

Arabesk'le, ‘Sinema Yazarları Derneği En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’, Muhsin Bey'le Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödüllerini aldı. İlk sekiz bölümünü çektiği İkinci Bahar adlı TV dizisi ile İletişim Fakültesi En İyi Tv Yönetmeni Ödülünü aldı. Gemide ve Laleli’de Bir Azize filmlerinin müziklerini yaptı. Yönettiği ilk film olan Yazı Tura ile Antalya Film Festivali En İyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Yönetmen ödülleri dâhil 11 ödül aldı.

Uğur Yücel, Derya Alabora ile evlidir ve çiftin bir de çocukları bulunuyor.