Cadde Halil Ergün saçını kazıttı! 'Aklıma çocukluğum geldi'

Halil Ergün saçını kazıttı! 'Aklıma çocukluğum geldi'

29.12.2021 - 15:52 | Son Güncellenme:

‘Dedemin Gözyaşları’ filminde Halil Ergün'ün hayat verdiği ‘Dede Kemal’ karakteri, lösemi nedeniyle saçları dökülen torununun üzülmemesi için bir oyun gibi kurgulayarak saçlarını kazıtıyor.

Halil Ergün saçını kazıttı Aklıma çocukluğum geldi

18 Mart'ta vizyona girecek olan ‘Dedemin Gözyaşları’nda oğlu ve gelinini trafik kazasında kaybettikten sonra kendisine emanet edilen torununun lösemi olduğunu öğrenen Dede Kemal (Halil Ergün), saçlarını kazıtarak, küçük Mustafa’ya destek oluyor.

Haberin Devamı

"SES ÇIKARMAZDIM AMA ÇOK ÜZÜLDÜRDÜM"
Filmin bu en can alıcı sahnelerinden birini oynarken çok duygulandığını belirten usta sanatçı, "Saçlarım kazınırken, aklıma direkt 10 yaşındaki çocukluğum geldi. Babam sürekli abimin ve benim saçlarımı daha gür olması için kazıtırdı. Çocukken ses çıkarmazdım ama çok üzülürdüm. O dönem moda olan alabros modeline çok özenirdim. Bir gün babamdan gizli gidip, abimle bu tıraşı olduk. Babamıza ilk karşı çıkmamız olmuştu" dedi.

Halil Ergün saçını kazıttı Aklıma çocukluğum geldi

‘Dedemin Gözyaşları’nın oyuncu kadrosunda; Halil Ergün, Erkan Petekkaya, Cem Kılıç, Ali Kürşat Uzun, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin, Aliye Uzunatağan, Sinem Yıldırım, Kubilay Eraslan, Eylül Akdağ, Kıvanç Erkan, Elif Güçkıran, Sinan Bengier, Hüseyin Elmalıpınar, Can Kolukısa, Yavuz Karakaş, Kerem İçyer, Evrim Polat ve Emrah Doğan bulunuyor.