Cadde Halsey hastaneden paylaştı: Her şeye alerjim var!

Halsey hastaneden paylaştı: Her şeye alerjim var!

12.05.2022 - 08:23 | Son Güncellenme:

Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'in son dönemde başı sağlık problemleriyle başı dertte. Sık sık hastaneye yatıp çıkan ünlü yıldız, her şeye alerjisinin olduğunu açıkladı.

Halsey hastaneden paylaştı: Her şeye alerjim var

Türk sevgilisi Alev Aydın ile mutlu bir birliktelik sürdüren ve oğlu Ender Ridley'i geçtiğimiz temmuz ayında kucağına alan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, kariyeriyle olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

DEMET AKALIN'DAN YORUM GECİKMEDİ

Sosyal medyada da tarzıyla adından söz ettiren Halsey'e Demet Akalın'dan da yorum gecikmemişti. Kendini tutamayan ünlü isim, Popbizde adlı Instagram sayfasına yorum yapmıştı.

49 yaşındaki Akalın, Halsey'in pozu için; "Bunlar kocalara ne giyiyor acaba yatakta? Hayır her şey meydanda bir de" demişti.

Halsey hastaneden paylaştı: Her şeye alerjim var

GRAMMY ÖNCESİ AMELİYAT OLMUŞTU

Alev Aydın ile mutlu birlikteliği devam eden Halsey, önceki ay ise Instagram hesabından ameliyat olduğunu duyurup, öncesinde çektiği bir pozunu paylaşmış ve şu mesajı yazmıştı:

En son Grammy'e 2017'de katılmıştım ve bu, ilk Endometriozis (Çikolata Kisti) ameliyatımdan 3 gün sonraydı. Kırmızı halıda dikişlerimle yürümüştüm. Şansın böylesi, yarın yıllar sonra yeniden Grammy’e katılacağım ve yine 3 gün önce ameliyat oldum. Bunu söylüyorum ki, eğer beni görürseniz nazik olun. Kırılganım. Kırılganım ama heyecanlıyım.

SIK SIK HASTANEYE YATIYOR

Son dönemde sık sık hastaneye yatıp çıkan Halsey, sağlık durumuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. 27 yaşındaki şarkıcı, anne olduktan sonra en büyük hayalini gerçekleştirdiğini ancak sağlığında ciddi değişimler meydana geldiğini ifade etti.

Halsey hastaneden paylaştı: Her şeye alerjim var

Haberin Devamı

Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan ünlü isim, hastane yatağında çektiği ve Instagram hesabından paylaştığı videoda sağlık sorunlarının nasıl başladığını anlattı.

"ÇOK HASTA OLMAYA BAŞLADIM"

Hamile kalıp bebek dünyaya getirdikten sonra sağlığının farklı bir yola girdiğini söyleyen Halsey, "Gerçekten çok hasta olmaya başladım. Birkaç kez anafilaksi yüzünden hastaneye kaldırıldım. Ve hala devam eden başka sorunlar da ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Halsey hastaneden paylaştı: Her şeye alerjim var

Ünlü şarkıcı, paylaşımında "Ehlers Danlos Sendromu", "Sjogren Sendromu" ve Mast Hücre Aktivasyon Sendromu" ile birlikte "Postural Ortostatik Taşikardı Sendromu" olduğunu söyledi. Halsey, bu hastalıkların temel nedeninin araştırıldığını ve hayatının büyük bir bölümünde özbağışıklık sistemiyle ilgili sorunları olduğunu bildiğini sözlerine ekledi.

Kendisine yapılan alerji testinin sonucunu da paylaşan bir çocuk annesi Halsey, hemen hemen her şeye alerjisinin olduğunu da duyurdu.

"BENİM İÇİN ENDİŞELENMEYİN"

Kimsenin kendisi için endişe etmesini istemediğini belirten şarkıcı, şu anda bir tedavi programı yapıldığını ve aynı zamanda "Love and Power" adlı turnesi için hazırlıkların da sürdüğünü ifade etti.

Halsey hastaneden paylaştı: Her şeye alerjim var