Cadde Haluk Levent'le Yeniden nerede çekiliyor, ne zaman yayımlanıyor? İşte, Haluk Levent'le yeniden konukları

Haluk Levent'le Yeniden nerede çekiliyor, ne zaman yayımlanıyor? İşte, Haluk Levent'le yeniden konukları

29.11.2021 - 01:57 | Son Güncellenme:

Haluk Levent'in sunumuyla ekranlara gelmeye başlayan Haluk Levent'le Yeniden programında, yardıma ihtiyacı olanlara yardım eli uzatılıyor. Levent ise yıllar sonra ilk kez bir TV kanalında izleyicileri ile buluşuyor. Peki, Haluk Levent'le Yeniden programı konusu nedir, nerede çekiliyor? İşte, Haluk Levent'le Yeniden konukları...

Haluk Leventle Yeniden nerede çekiliyor, ne zaman yayımlanıyor İşte, Haluk Leventle yeniden konukları

İnteraktif bir program olarak yoluna başlayan Haluk Levent'le Yeniden'de yardıma ihtiyacı olanlarla yardımseverler bir araya geliyor. Aynı zamanda her hafta yeni konuklarla keyifli dakikalar da geçiriliyor. Her hafta perşembe akşamı Star ekranlarında yayımlanan Haluk Levent'le Yeniden programının bu haftaki konuğu..

Haberin Devamı

HALUK LEVENT'LE YENİDEN KONUSU

Haluk Levent’le “Yeniden”, milyonların sesi olacak. 7’den 70’e herkesin katılabileceği, interaktif bir yayıncılık anlayışıyla seyircisiyle buluşacak olan Haluk Levent, sürprizleriyle de çok konuşulacak. Milyonların ‘Haluk Abi’’si Haluk Levent, sesini duyuramayanların sesi, çaresizlerin çaresi olacak!

Yardıma ihtiyacı olanlar ve yardım severler bu programda bir araya gelecek. Sesini duyuracak olan ihtiyaç sahiplerinin hayatlarına dokunulacak. Gerçek yaşam hikayelerinin ekrana geleceği program izleyenleri derinden etkileyecek. Haluk Levent’in sanatçı dostları da projeye dahil olarak çok özel paylaşımlarda bulunacak.

HALUK LEVENT'LE YENİDEN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların sevilen programı Haluk Levent'le Yeniden'in çekimleri Kibrithane'de yapılıyor. Kibrithane ise İstanbul Küçükçekmece'de yer alıyor.

Haberin Devamı

HALUK LEVENT'LE YENİDEN PROGRAMI KONUĞU

Başarılı Rock sanatçısı Haluk Levent'in sunumuyla Star'da perşembe akşamı yayımlanan programın bu haftaki konuğu Yıldız Tilbe oluyor...