Cadde Hande - Demet düellosunda son durum!

Hande - Demet düellosunda son durum!

05.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Demet Akalın’ın Instagram hesabından Hande Yener’e yazdığı “Çalış çalış, yetişeceksin ama rüyanda!” sözleri yeni bir polemik başlattı. Yener, sosyal medyadan dokuz konser paylaşıp kendisine gönderme yapan Akalın’a “25 konserle, ona rüyayı gösterdim” yanıtını verdi.

Hande - Demet düellosunda son durum

‘Ona rüyayı gösterdim’

Hande Yener, önceki akşam sevgilisi Ozan Öğüt’le Nan Şişhane’de eğlendi. Şarkıcı, kendisi için Instagram’dan “Rahatsız eden konserler... Çalış çalış, yetişeceksin bana inşallah ama rüyanda! Güzel söz oldu, bunu şarkı yap. Nasılsa hâlâ benden besleniyorsun” sözleriyle polemik başlatan Demet Akalın’a sert bir yanıt verdi. Yener, “Kimse sosyal medyadan arkamdan konuşmasın. Kendi Instagram’dan dokuz konser paylaşmıştı. Ben de hemen arkasından 25 konserle ona rüyayı gösterdim” dedi.

Haberin Devamı

İkimiz de güçlü kadınlarız

Yener, geçen hafta Instagram’dan el fotoğrafını paylaşan ve eleştiri yağmuruna tutulan Pınar Altuğ’a da destek çıktı. Şarkıcı, “Onun elleri de benim gibi damarlı. Biz güçlü kadınlarız ondan herhalde” şeklinde konuştu.

Adını bile anmadı

Demet Akalın ise arkadaşlarıyla kahvaltı ettiği Bebek Koru Kahve’de objektiflere takıldı. Bir dönem aralarından su sızmayan, birlikte aynı reklam filminde rol aldığı Hande Yener’e sarfettiği sözlerle tartışmanın fitilini ateşleyen Akalın, konuyla ilgili soru soran gazetecilere, “Başka bir şey sorun. Mesela evlilik yıl dönümüm geliyor. Okan’a hediye siparişi verip onu utandırın” dedi. Yener’in adını bile anmak istemeyen Akalın, konuyu kızı Hira’ya getirdi.
Kızının yüzünü göstermediği için pişman olduğunu belirten şarkıcı şöyle konuştu: “Kız o kadar insan içine çıkmadan büyüdü ki, kreşe götürünce öpmediği çocuk kalmadı. Hele bir erkek velet var, onu öpe öpe bitiremedi. Okan’a anlattım, ‘Hemen evine gidip alalım, işi uzatmayalım’ dedi” diyerek kahkaha attı.