Cadde Hande Soral annesini paylaştı: Dünya iş hallettik

Hande Soral annesini paylaştı: Dünya iş hallettik

30.03.2022 - 20:01 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu İsmail Demirci ile mutlu evliliği devam eden ve şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Hande Soral, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerin başında yer alıyor. Günlük hayatından kesitleri takipçileriyle paylaşan ünlü isim, son olarak annesi Sebahat Soral ile verdiği pozu yayınladı.

Hande Soral annesini paylaştı: Dünya iş hallettik

Geçtiğimiz sezon 'Bir Zamanlar Çukurova'da 'Ümit' karakterine hayat veren Hande Soral'ın 2017 yılında nikah masasına oturduğu İsmail Demirci ile mutlu birlikteliği devam ediyor.

Haberin Devamı

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Hande Soral ile İsmail Demirci'den geçtiğimiz aylarda müjdeli haber gelmişti.

ALİ BEBEK GELİYOR
Eşi ile objektif karşısına geçen Soral, elindeki ultrason görüntüsüyle hamile olduğunu duyurmuştu. Aynı pozu kendi Instagram hesabından da yayınlayan İsmail Demirci'nin 'dad' (baba) yazılı şapkası dikkatlerden kaçmamıştı.

Hande Soral annesini paylaştı: Dünya iş hallettik

Ardından aileleri ve yakın arkadaşlarıyla bir parti düzenleyen çift, bebeklerinin cinsiyetini açıklamıştı. Bu anları Instagram hesabından yayınlayan Hande Soral, oğlu olacağını ve Ali ismini vereceklerini, "Ali Demirci geliyor" notuyla duyurmuştu.

"BOĞA ERKEĞİ OLACAK"
Hande Soral, daha önce de mayıs ayının üçüncü haftası gibi bebeğinin doğmasını beklediklerini dile getirerek, "Boğa erkeği olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Hande Soral annesini paylaştı: Dünya iş hallettik

Haberin Devamı

"BABY SHOWER HATIRASI"
Geçtiğimiz hafta da bir baby shower partisi düzenleyen Hande Soral, partiden kareleri takipçileriyle paylaşmıştı.  Partide pembe bir elbise giymeyi tercih eden oyuncu, ailesi ve yakın dostlarıyla verdiği pozlara; "Baby Shower Hatırası" notunu düşmüştü. 

ANNESİYLE POZ VERDİ
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu, son olarak annesi Sebahat Soral ile verdiği pozu yayınladı. Annesine benzerliği ile zaman zaman adından söz ettiren Soral, paylaşımına "Dünya iş hallettik bu saate kadar annemle" notunu düştü.

Hande Soral annesini paylaştı: Dünya iş hallettik