Cadde Hande Soral ile İsmail Demirci bebeklerinin ismini açıkladı

Hande Soral ile İsmail Demirci bebeklerinin ismini açıkladı

21.03.2022 - 08:17 | Son Güncellenme:

Beş yıl önce nikah masasına oturan oyuncu çift Hande Soral ile İsmail Demirci, şimdilerde ilk bebeklerini kucaklarına alacak olmanın heyecanını yaşıyor. Bir oğulları olacak ikili, çocuklarına vereceği ismi sosyal medyadan duyurdu.

Hande Soral ile İsmail Demirci bebeklerinin ismini açıkladı

Geçtiğimiz sezon 'Bir Zamanlar Çukurova'da 'Ümit' karakterine hayat veren oyuncu Hande Soral (35), meslektaşı İsmail Demirci (37), 2017 yılında nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Hande Soral ile İsmail Demirci'den geçtiğimiz aylarda müjdeli haber gelmişti.

BEBEK HEYECANI
Eşi ile objektif karşısına geçen Soral, elindeki ultrason görüntüsüyle hamile olduğunu duyurmuştu. Aynı pozu kendi Instagram hesabından da yayınlayan İsmail Demirci'nin 'dad' (baba) yazılı şapkası dikkatlerden kaçmamıştı. İkilinin paylaştığı karelere binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Bensu Soral ise ablası ve eniştesinin fotoğraflarını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, mutluluklarına ortak oldu.

Hande Soral ile İsmail Demirci bebeklerinin ismini açıkladı

CİNSİYETİ BÖYLE DUYURMUŞTU
Ardından aileleri ve yakın arkadaşlarıyla bir parti düzenleyen çift, bebeklerinin cinsiyetini açıklamıştı. Bu anları Instagram hesabından yayınlayan Hande Soral, oğlu olacağını duyurmuştu.

Haberin Devamı

İŞTE OĞULLARINA VERECEKLERİ İSİM
Şimdilerde heyecanları iyice artan ikiliden Soral, sık sık hamilelik pozlarını Instagram'dan yayınlamaya devam ediyor. Hamileliğinde 30. haftayı geride bırakan güzel oyuncu, son olarak eşi Demirci ile objektif karşısına geçti.

Bir hayli neşeli oldukları görülen çift, yeni fotoğraflarını Instagram hesaplarından yayınladı. İkili, bu paylaşımlarla bebeklerinin ismini de açıkladı.

Erkek bebek bekleyen Hande Soral ile İsmail Demirci, yaptıkları paylaşımla çocuklarına 'Ali' adını vereceklerini; "Ali Demirci geliyor" notuyla duyurdu. Fotoğraflarıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören çiftin pozlarına; Bensu Soral, Ece Çeşmioğlu, Çağkan Çulhan ve Bedirhan Soral gibi isimler de yorum yaptı.

Hande Soral ile İsmail Demirci bebeklerinin ismini açıkladı

"BOĞA ERKEĞİ OLACAK"
Mutluluklarıyla örnek çiftler arasında gösterilen Hande Soral ve İsmail Demirci şimdilerde bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Mayıs ayının üçüncü haftası gibi bebeğinin doğmasını beklediklerini söyleyen sanatçı "Boğa erkeği olacak" dedi.