Cadde Hanzade Ofluoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Hanzade eşi kim, boyu kaç?

Hanzade Ofluoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Hanzade eşi kim, boyu kaç?

07.03.2021 - 19:25 | Son Güncellenme:

Survivor 2021 Hanzade Ofluoğlu'nun hayatı da yoğun olarak aratılıyor. Gönüllüler takımında yer alan Ofluoğlu, takımdaki gruplaşmalar nedeniyle öne çıkıyor. Takım arkadaşları tarafından sık sık eleştirilere maruz kalan yarışmacı, daha önce Survivor sunuculuğu da yapmıştı. Survivor Hanzade mesleği nedir?

Hanzade Ofluoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında Survivor Hanzade eşi kim, boyu kaç

Survivor Hanzade, yarışmanın dikkat çeken isimlerinden. Acun Ilıcalı'nın da bir dönem asistanlığını yapan yarışmacı, İzmir'de doğdu ve eğitimi için İstanbul'a geldi. İzleyenler, 'Hanzade Ofluoğlu evli mi, eşi kim?' gibi sorulara da yanıt arıyor. İşte, Survivor Hanzade'nin biyografisi...

Haberin Devamı

HANZADE OFLUOĞLU KİMDİR?

Ofluoğlu, 1988 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Hanzade Durmuş Ofluoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. 17 yaşında Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni kazandı. Üniversiteyi kazandıktan sonra geldiği İstanbul’da Var mısın Yok musun yarışmasına başvurdu. Ardından Acunmedya ile çalışma fırsatı buldu ve sonrasında da Acun Ilıcalı'nın asistanı oldu.

Var mısın Yok musun? adlı yarışmada tanındı. Yarışmanın sonlarına doğru Acun Ilıcalı’nın teklifi ile Acun Medya bünyesinde çalışmaya başladı. 2010 yılında Acun Medya tarafından hazırlanan “Yok Böyle Dans” programı sunuculuğu yaptı. Survivor yarışmaların sunuculuğu yaptı. O Ses Türkiye programında görev aldı.

Survivor dahil birçok programın sunuculuğunu yapan Hanzade Ofluoğlu, 5 yıl boyunca bu görevi yaptıktan sonra spora yöneldiğini belirtiyor. Sonrasında sporun hayatında büyük bir yer tuttuğunu açıklayan Hanzade Ofluoğlu, 3 yıldır takım sporu olarak flagfootball oynuyor.

Haberin Devamı

SURVİVOR HANZADE EVLİ Mİ?

Survivor Hanzade, üniversite yıllarında tanıştığı Saygun Ofluoğlu ile 2010 yılında evlenmiştir. Hanzade Ofluoğlu ve Saygun Ofluoğlu 10 yılı aşkın süredir evlidir.

SURVİVOR HANZADE INSTAGRAM HESABI

Hanzade Ofluoğlu’nun Instagram hesabına “ofhanzade” kullanıcı adından ulaşabilirsiniz.