Cadde Havaalanında K-Pop rüzgarı

Havaalanında K-Pop rüzgarı

06.09.2013 - 22:31 | Son Güncellenme:

Kore Pop müziğinin en popüler 6 grubu SUPER JUNIOR, BEAST, MBLAQ, FTISLAND, miss A ve AILEE'e Türkiye’ye geldi. Atatürk Havalimanı’nda yüzlerce hayran, grupları görebilmek ve cep telefonlarıyla görüntülerini çekebilmek için küçük çaplı bir izdihama neden oldu.

Havaalanında K-Pop rüzgarı

Kore Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle bugün saat 19.30’da Güney Kore'nin başkenti Seul’den İstanbul’a gelen K-Pop (Kore-Pop) gruplarını uçağın inişinden saatler önce gelen hayranları Atatürk Havalimanı’nı doldurdu. K-Pop müziği hayranları geliş katında çığlık ve tezahüratlarla grupları karşıladılar. Atatürk Havalimanı'nda yüzlerce hayran, grupları görebilmek ve cep telefonlarıyla görüntülerini çekebilmek için küçük çaplı bir izdihama neden oldu.

Haberin Devamı

ONLARI GÖRÜNCE ÇOK HEYECANLANDIM
Onları görünce çok heyecanlandığını ifade eden Hasret Şentürk şunları söyledi: “5 tane ideol grup geldi. Bir tane de solo sanatçı geldi onları görmek için geldik buraya. Konser vermek için geldiler buraya. Ben Beast ve Mblaq hayranıyım. Onları görünce çok heyecanlandım. Çünkü onları sürekli internetten izliyordum. Burada görünce heyecanlandım. Facebook ve twitter hayran sayfalarımız var orada toplandık ve geldik. Geldiğimiz için çok mutluyuz. Heyecan ağladıklarını söyleyen Hatice Kübra Öztekin ve Hilal Sezek ise, “İstanbul’un içinden geliyoruz. Çok heyecanlıydım gerçekten ağladık. Super Junier geldi ilk onlar geçti. Beast, Mbalq, Ftısland, Miss A geldi. Ailee geldi solo sanatçımız. Gerçekten çok tatlılardı, çok şekerlerdi, çok sevdik onları Ankara’dan Bursa’dan turlar düzenlendi. Biz uzun süredir. Kore fanıyız" dedi. 7 Eylül 2013 tarihinde Güney Kore’nin en önemli K-Pop sanatçılarının yer aldığı 'MUSIC BANK' Konseri, Türkiye’de ilk kez bu sene, Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek.