Cadde Havva Öztel kimdir kaç yaşında? Şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir?

Havva Öztel kimdir kaç yaşında? Şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir?

11.02.2022 - 14:41 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi olan Havva Öztel kızı Aleyna Tilki kadar olmasa da sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Havva Öztel paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki Havva Öztel kimdir?

Havva Öztel kimdir kaç yaşında Şarkıcı Aleyna Tilkinin annesi Havva Öztel kimdir

Havva Öztel kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi olarak bilinen Havva Öztel sosyal medyayı aktif kullanıyor. Paylaşımları ile adından söz ettiren Havva Öztel Trabzon'da dünyaya geldi. Aleyna Tilki şöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcısı olan Havva Öztel kızının şöhret olmasının ardından bir yurt sahibi oldu. İşte Havva Öztel hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

HAVVA ÖZTEL KİMDİR KAÇ YAŞINDA ASLEN NERELİ?

Havva Öztel 1978 yılında dünyaya gelmiştir. 42 yaşındaki Havva Öztel, eşi Mehmet Tilki'den 2017'de boşandıktan sonra kızları ile birlikte yaşamaya başlamıştır.

Havva Öztel kimdir kaç yaşında Şarkıcı Aleyna Tilkinin annesi Havva Öztel kimdir

Havva Öztel, aslen Trabzonlu. Aleyna Tilki şöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcısı olan Havva Öztel, kızının şöhreti sonrasında bir yurt sahibi oldu. Havva Öztel, kızının destiğiyle spor markası da kurdu.