Cadde 'Hayat Bilgisi' ile yıldızı parlayan Serhan Arslan'ın mutlu günü

'Hayat Bilgisi' ile yıldızı parlayan Serhan Arslan'ın mutlu günü

15.09.2022 - 14:40 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran gençlik dizisi 'Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı 'Kopil' karakteri ile tanınan ve son olarak 'Leyla Hanım' filminde rol alan oyuncu Serhan Arslan evlendi. Modacı sevgilisi Nazlı Ceren Köksal ile nikah masasına oturan ünlü isim, en mutlu gününden kareleri takipçileriyle paylaştı.

Hayat Bilgisi ile yıldızı parlayan Serhan Arslanın mutlu günü

2003-2006 yılları arasında yayınlanan, Perran Kutman, Tarık Pabuççuoğlu, Kerem Kupacı ve Gökçe Bahadır'ın da rol aldığı 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Kopil' karakteriyle şöhreti yakalayan Serhan Arslan, geçtiğimiz aylarda sevgilisi Nazlı Ceren Köksal ile Nişantaşı'nda objektiflere yansımıştı. 

Haberin Devamı

GÖRÜNTÜLENDİĞİNİ FARK EDİNCE ŞAŞIRDI

Nişantaşı'nda görüntülendiğini fark edince kısa bir şaşkınlık yaşayan Serhan Arslan-Nazlı Ceren Köksal çifti, terziye geldiklerini, ufak bir işlerinin olduğunu söylemişlerdi. 41 yaşındaki oyuncu, sevgilisi işlerini hallederken, muhabirlerle sohbet etmişti. 

Serhan Arslan, "Özge Borak’ın da kadrosunda olduğu bir sinema filmi (Leyla Hanım) yapıyoruz. İki dijital platform ile görüşülüyor ama henüz hangisi olduğu kesinleşmedi” demişti.

Hayat Bilgisi ile yıldızı parlayan Serhan Arslanın mutlu günü

ATİNA'DA EVLENDİLER

Serhan Arslan, bir süredir birlikte olduğu modacı Nazlı Ceren Köksal ile Atina'da nikah masasına oturdu. Oyuncu, güzel haberi sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarla duyurdu. 

Nazlı Ceren Köksal da nikah fotoğraflarını "Hayatımızın en gürültülü evet'i" notuyla yayınladı. Ünlü çiftin nikah pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve tebrik yorumu yağdı.

Hayat Bilgisi ile yıldızı parlayan Serhan Arslanın mutlu günü