Cadde ‘Hayatımdaki en güzel şey eşim’

‘Hayatımdaki en güzel şey eşim’

23.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

36 yaşına giren Kadir Doğulu, sürpriz parti düzenleyen eşi Neslihan Atagül’ü, “Onu çok seviyorum. Hayatımdaki en güzel şey” sözleriyle övdü.

‘Hayatımdaki en güzel şey eşim’

Kadir Doğulu, önceki akşam Kadıköy Füreyya Meyhanesi’nde doğum gününü kutladı. Oyuncu, eşi Neslihan Atagül’ün ev sahipliğindeki sürpriz partiyle, 36 yaşına girdi. Doğulu’yu, dostları Murat Dalkılıç-Hande Erçel, Cansu Tosun-Erkan Kolçak Köstendil, Seda Güven ve Kaan Urgancıoğlu yalnız bırakmadı. Duygusal anlar yaşayan Doğulu, “Sağ olsun canım karım, bana bu geceyi organize etmiş. Onu çok seviyorum. Hayatımdaki en güzel şey, canım eşim” dedi.

Haberin Devamı

Mekanı ayrı ayrı terk eden karı-kocadan Doğulu, misafirlerini tek tek uğurladı. Bu sırada aracına yönelen Atagül ise muhabirlerin, “Eve yalnız gidiyorsunuz, içeride tartışma mı oldu?” sorusu üzerine, “Yok arkadaşlar... Sadece otomobilimde yer olmadığı için eşim gelemedi” açıklamasını yaptı. Sevgilisi Hande Erçel’le mekanı el ele terk eden Murat Dalkılıç ise, “Mutluyuz ve keyifliyiz, çok şükür” açıklamasını yaptı.

‘Hayatımdaki en güzel şey eşim’

‘Hayatımdaki en güzel şey eşim’

‘Çukur’ dizisinde Vartolu karakterini oynayan Erkan Kolçak Köstendil, elindeki çay bardağıyla dikkat çekti. Oyuncu, “Çayı çok seviyorum” şeklinde konuştu.