Cadde 'Hayatla en barışık dönemim'

'Hayatla en barışık dönemim'

09.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Keremcem, ‘Kimse Bilmez’ dizisi ve Endonezyalı Ayu Ting Ting ile yaptığı düetinin başarısının tadını çıkarıyor. Oyuncu, “Şimdi her şeyle en barışık olduğum dönem” dedi.

Hayatla en barışık dönemim

Keremcem’le yeni dizisi ‘Kimse Bilmez’ ve müzik çalışmaları için buluştuk. Yorumlaması keyifli bir role hayat verdiğini söyleyen oyuncu, yeni şarkısının ve Endonezya’dan gelen film projesinin de müjdesini verdi.

‘Kimse Bilmez’de çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıktınız. Geri dönüşler nasıl?
Ali’nin aldığı eğitim, yaptığı iş, yaşadığı acılar ve şu andaki hayatı çok farklı. İşi gereği bir sürü kişiyi öldürmüş. Daha sonra tövbe etmiş ve içine çekilmiş. Evlat acısından sonra ise hayatı değişmiş. Sığındığı yer Allah ama aslında doğruluk. Yorumlaması zevkli bir role hayat veriyorum. Geri dönüşler de çok güzel.
Hazırlık süreci ne kadar sürdü?
2-3 ay neredeyse her gün aksiyon yönetmeni, dublör ve dövüş eğitmeninden oluşan bir ekipten ders aldım. Eğitimim devam ediyor.
Süper kahraman gibi bir rolü canlandırıyorsunuz, onlarca kişiye meydan okuyor. Aksiyon sahneleri zorluyor mu?
Üniversitede aikido yapmıştım ama devamı gelmedi. Yatkınlığım var ama ilk defa bu kadar ağır ve koreografik bir eğitim aldım. Bunlar da oyunculuğun keyifli yanları...
Müzik çalışmalarınıza da devam ediyorsunuz. Endonezyalı Ayu Ting Ting ile yaptığınız ‘Apalah Cinta’ düeti, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da ses getirdi...
Oynadığım diziler Endonezya’da da yayınlanıyor. Beni şarkıcı olarak bilmiyorlardı, bu sayede öğrendiler. Aslında şarkı iki hafta içinde oluştu. Stüdyoya girip, klibi çektik. YouTube’da dünya listelerinde iki gün boyunca ‘En Çok Dinlenen Şarkı’ oldu.
Endonezya’dan oyunculuk, şarkıcılık teklifleri alıyor musunuz?
Evet, film teklifi aldım. Şarkının tanıtımı kapsamında ağustos ayında Endonezya ziyaretim olacak. Bir de konser yapacağız Ayu Ting Ting ile... Film projesi de orada netleşecek. Reklam teklifi de aldım. Etiyopya’dan sonra Endonezya var belki de...
Hayatınızın hangi dönemindesiniz?
Güzel bir nadas dönemiydi bundan önceki iki yıl... İçsel ve profesyonel hayatımda doğru bir değişim ve gelişim için buna ihtiyacım varmış.
Şimdi hayatla, her şeyle en barışık, sindirmiş ve yeni başarılara imza atmak için heyecanlı bir dönemde olduğumu hissediyorum. ‘Kimse Bilmez’in ve düetin başarısından sonra sırada Türkiye’de çıkacak single var. Şarkı hazır, ağustos ortasında yayınlayacağım.
Keremcem YouTube kanalım için de iki yıldır içerik üretiyorum. Parçamın video klibini de sadece orada bulacaksınız.
Yıllardır aynısınız, görüntünüz hiç değişmedi. Sırrınız ne?
Egeli beslenme tarzıyla kendime iyi bakıyorum. Spor yapmayı ve gülümsemeyi seviyorum. Ailemden de güzel genler almışım demek ki... Ama seneler herkes için aynı şekilde geçiyor.
40’lı yaşlar nasıl geçiyor?
41 yaşındayım, sevdim 40’ları... Güzel hissediyorum. İnsanda her 10 yılın bir etkisi var. 20’ler bambaşkaydı. Bilmemezlik, heyecan ve deli cesareti oluyordu. 30’lar ise biraz geçiş dönemi gibi, sonlarına doğru tam hissediyorsunuz.
Aynaya baktığım zaman sadece içsel olarak değil, yaş alma şeklimi de seviyorum. Kendinle barışık olman gerekiyor.

‘Gazel’le yılbaşında tanıştık’

Hayatla en barışık dönemim
Dizide akıl danışılan birini canlandırıyorsunuz. Gerçek hayatta size fikir danışırlar mı?
Yıllar içinde daha akıl danışılan bir adam oldum, bundan da mutluyum. İnsanların tecrübelerimden faydalanmaları hoşuma gidiyor. Yaptığım her şeyde iyiliği gözeten bir adamım. Bunun olgunlukla birleşmesi güzel bir saygı oluşturdu. Bu hoşuma gidiyor. Hak ettiğimi de düşünüyorum.
15 yıldır oyunculuk yapıyorum, benimle birlikte çalışanların daha sonra hakkımda güzel söz şeyler söylemeleri
mutlu ediyor.
Aşk hayatınız nasıl gidiyor?
Güzel gidiyor. Yedi yıldır Türkiye’de yaşayan İranlı Gazel isminde bir kız arkadaşım var. 2019 yılbaşı gecesi tanıştık. ‘Azizam’ diyorum ona, Farsça ‘Canım’ demek. Telefonumda da öyle kayıtlı. Çok şey öğreniyoruz birbirimizden. Bir de Safranlı İran pilavı yapıyor ki, parmak yedirir.
Yeniden evlilik düşünüyor musunuz?
Daha önce bu duyguları yaşamış biri olarak, evliliğin düşünerek olmadığını anladım. Böyle bir planım yok.
Hayırlısı diyebilirim.