Cadde Hayranları Murat Boz'un terini sildiği havluyu paylaşamadı!

Hayranları Murat Boz'un terini sildiği havluyu paylaşamadı!

27.04.2022 - 17:34 | Son Güncellenme:

Önceki akşam Ankara'da sahne alan Murat Boz, gecenin sonunda terini sildiği havluyu hayranlarına attı. Ünlü şarkıcının hayranlarının havluyu almak için adeta birbirlerine girdiği o anlar sosyal medyada paylaşıldı. Gündem olan görüntülere yorum yağdı.

Hayranları Murat Bozun terini sildiği havluyu paylaşamadı

Son olarak 'O Ses Türkiye' programında izleyici karşısına çıkan Murat Boz, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Daha önce oyuncu Aslı Enver'le yaşadığı ilişkiyle evliliğin eşiğinden dönen Boz'un; geçtiğimiz aylarda dijital platformda yayınlanacak olan 'Another Self' adlı dizide birlikte kamera karşısına geçtiği Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü.

Haberin Devamı

TUBA YALANLADI

Konuyla ilgili açıklama ise iki çocuk annesi oyuncu Tuba Büyüküstün'den gelmişti. Daha önce Onur Saylak'la bir evlilik yapan Büyüküstün, gittiği bir konser öncesinde muhabirlerle konuşmuş ve "Arkadaşız. Adım herkesle yazılıyor" diyerek, Murat Boz'la aşk haberlerini yalanlamıştı.

Hayranları Murat Bozun terini sildiği havluyu paylaşamadı

'DAMLA İLE AŞK YAŞIYOR' İDDİASI

42 yaşında şarkıcı, 'O Ses Türkiye' yılbaşı çekimlerinde; şimdilerde 'Aziz' adlı dizide rol alan oyuncu Damla Sönmez ile yaptığı düet sonrası; ikilinin yakınlaştığı ve yeni aşka yelken açtığı haberleriyle gündem olmuştu.

Kendisinden sekiz yaş küçük Sönmez'le aşk yaşadığı iddialarına sessiz kalan Murat Boz, aracına binerken sadece “Teşekkür ederim” demekle yetinmişti.

Hayranları Murat Bozun terini sildiği havluyu paylaşamadı

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Haberin Devamı

Tüm bu yaşananların ardından Murat Boz (42), Ankara'da konser verdi. Müzikseverlerle buluşan Boz, hayranlarına eğlenceli bir akşam yaşattı. Şarkılarını dans eşliğinde seslendiren Murat Boz, gecenin ilerleyen saatlerinde yardımcısının verdiği havluyla terini sildi. 

Boz'un konser sırasında terini sildiği havluyu seyircilere atması bir anda ortalığı karıştırdı. Şarkıcının hayranları havluyu almak için adeta birbirlerine girdi. O anlar ise sosyal medyada hızla yayıldı.

Instagram'da '2. Sayfa'da paylaşılan anları görenler; "Allah akıl fikir versin", "Yorum bile yapamıyorum", "Daha neler göreceğiz" gibi yorumlarda bulundu.

Hayranları Murat Bozun terini sildiği havluyu paylaşamadı

2001 YILINDAKİ HALİNİ GÖRENLERİN AĞZI AÇIK KALDI

Öte yandan Murat Boz, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 2001 senesindeki halini göstermişti. Fotoğrafı görenler büyük şaşkınlık yaşamıştı. Çünkü Boz'un şu anki hali ile 20 yıl önceki hali arasında dağlar kadar fark vardı.

Instagram'dan "2001" yazıp kum saati emojisiyle fotoğrafını paylaşan Boz, kısa süre içerisinde 100 bine yakın beğeni almıştı. İbrahim Büyükak, Seda Sayan, Tuba Büyüküstün, Pınar Altuğ Atacan, Seda Bakan Erel, Kaan Yıldırım gibi ünlülerin beğenisini alan fotoğrafın altına yorumlar da yağmıştı.

Ünlü oyuncu Serkan Altunorak, Boz'un fotoğrafının altına,"Hacklendin mi?" sorusunu sorarak herkesi güldürmüştü. Takipçileri ise Boz'un o haline inanamadı ve "Bu Murat Boz mu?" sorusunu sormuştu.

Hayranları Murat Bozun terini sildiği havluyu paylaşamadı