Cadde Hazal Kaya'dan 'ikinci çocuk' açıklaması

Hazal Kaya'dan 'ikinci çocuk' açıklaması

14.04.2022 - 09:21 | Son Güncellenme:

2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fİkret Ali'yi kucağına alan Hazal Kaya, geçtiğimiz gün Levent’te bir menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi.

Hazal Kayadan ikinci çocuk açıklaması

Hazal Kaya “Yeni projeler için toplantıdaydım, inşallah güzel haberler vereceğim size” dedi. Muhabirlerin “Dizi mi, yoksa film mi olacak projeniz?” sorusuna, “Şimdi bir şey söylemek doğru olmaz. Zaten bir şey olunca önce sizin haberiniz oluyor" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Dijital platformda yayınlanan ‘Pera Palas’da Gece Yarısı’ dizisi hakkında konuşan oyuncu, "Yeni sezon başlayacak, bekliyoruz biz de çekim tarihini. Yeni sezon için şimdi bilgi vermeyeyim ama çok tatlı bir sezon olacak" dedi.

Hazal Kayadan ikinci çocuk açıklaması

"BİZDE HİÇBİR ŞEY BASKIYLA YÜRÜMÜYOR"
Eşi Ali Atay’ın saç ektirdiği haberlerinin hatırlatılması üzerine Kaya, “Ne saçma sapan bir haberdi, 'yaptığınız baskı ile yaptı' diye. Bizde hiçbir şey baskıyla yürümüyor. Biraz güldük o habere. Yok öyle bir şey, kimse kimseye baskı yapmadı" ifadelerini kullandı.

"SONGÜL'ÜN YAŞADIĞI ÇOK AĞIR"
Muhabirlerin “Geçtiğimiz günlerde Songül Öden’in bir açıklaması oldu. 'Kıvanç Tatlıtuğ çok yakışıklı biri. Gümüş dizisinde izleyicilerden psikolojik baskı gördüm' demişti. Siz de birçok oyuncu ile oynadınız, böyle bir durum oluyor mu sizde? Düşünceleriniz neler?” sorusunu ünlü oyuncu, “Hepimize tuhaf yorumlar geliyor tabii. Şanslı olduğumuz yönünde yorumlar geliyor böyle iyi aktörler ile oynadığımız için bunları hepimize yapıyorlar. Artık ciddiye almıyoruz, ama Songül’ün yaşadığı çok ağır bir şey. Ben bile hatırlıyorum, tabii kendisi benim öz ablam gibi olduğu için. Hepimize yapılıyor ve artık umursamıyoruz" şeklinde cevapladı.

Haberin Devamı

"FİKRET ALİ KOCAMAN OLDU"
İki yaşındaki oğlu Fikret Ali hakkında da konuşan Kaya, "İyi o da, kocaman oldu. Ellerinizden öper" dedi. “Kardeş düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Bakalım inşallah, ne güzel olur" karşılığını verdi.