Cadde Henry Cavill'in 'Süpermen' macerası sona erdi! 'Artık yas tutabiliriz'

Henry Cavill'in 'Süpermen' macerası sona erdi! 'Artık yas tutabiliriz'

15.12.2022 - 10:27 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü oyuncu Henry Cavill, kendisiyle özdeşleşen 'Süpermen' projesinden çıkarıldığını duyurdu. "Artık biraz yas tutabiliriz" diyen 39 yaşındaki İngiliz aktörün yer aldığı son iki 'Süpermen' filmi toplam 1.5 milyar dolarlık hasılat elde etmişti. 'Süpermen' için 'The Witcher' dizi serisini bırakan oyuncunun ardından yapım şirketinden de açıklama geldi.

Henry Cavillin Süpermen macerası sona erdi Artık yas tutabiliriz

2013 yılında 'Man of Steel', 2016'da 'Batman v. Süpermen: Dawn of Justice' ve 2017'de 'Justice League' filmlerinde 'Süpermen' karakterini canlandıran Henry Cavill, kendisine büyük başarı getiren 'The Witcher' dizi serisini bıraktığını açıklamıştı. Cavill, çok konuşulan bu kararı 'Süpermen' projesine geri dönmek için almıştı.

Haberin Devamı

"Henry Cavill yeniden 'Süpermen'i canlandıracak mı, canlandırmayacak mı?" sorusu bir süredir gündemi meşgul ederken, oyuncudan konuya dair açıklama geldi. İngiliz yıldızın kaderi, Süpermen'in yayın haklarına sahip DC Films ve Warner Bros.’un, filmlerin başına James Gunn ve Peter Safran'ı sorumlu olarak atamasıyla belli oldu.

“BU HABERİ VERMEK KOLAY DEĞİL”

Henry Cavill, Instagram üzerinden yaptığı duyuruda, 'Süpermen' olarak geri dönmeyeceğini açıkladı. "Az önce James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantı yaptım ve maalesef kötü haber millet. Sonuç olarak, 'Süpermen' olarak geri dönmeyeceğim. Ekim ayında stüdyo tarafından geri döneceğimin açıklanmasının ardından, bu haberi vermek kolay değil ama hayat bu. Nöbet değişimi gibi şeyler olur. Buna saygı duyuyorum” mesajını yazdı.

Henry Cavillin Süpermen macerası sona erdi Artık yas tutabiliriz

Haberin Devamı

39 yaşındaki oyuncu, serinin geleceğinden bahsetmeden önce yıllardır yanında olanlara hitap ederek, "Artık biraz yas tutabiliriz" ifadelerini kullandı.

 YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA

Cavill'in açıklamasından kısa süre sonra DC Films’in yeni başkanı James Gunn da 'Süpermen'in geleceği dair ayrıntılı bilgi vermek için Twitter'dan paylaşımlarda bulundu.

Henry Cavillin Süpermen macerası sona erdi Artık yas tutabiliriz

"HAYATININ DAHA ÖNCEKİ BÖLÜMÜNE ODAKLANACAK"

"Peter ve benim hazır bir DC listemiz var" diyen Gunn, "Bu konuda daha fazla heyecanlı olamayız. Yeni yılın başında ilk projelerimizle ilgili bazı heyecan verici bilgileri paylaşabileceğiz. Listedeki projeler arasında 'Superman' de var. İlk aşamalarda, hikayemiz 'Superman'in hayatının daha önceki bir bölümüne odaklanacak, bu nedenle karakteri Henry Cavill oynamayacak" yorumunda bulundu.

Henry Cavillin Süpermen macerası sona erdi Artık yas tutabiliriz

YENİ PROJESİ İÇİN TÜRKİYE'YE GELECEK

Henry Cavill, bir diğer proje için yönetmen Guy Ritchie ile anlaşma sağlamıştı. Oyuncunun, Damien Lewis'in 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' romanından uyarlanan filminin çekimleri için Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Henry Cavillin Süpermen macerası sona erdi Artık yas tutabiliriz