Cadde Hepgül Özdemiroğlu: Tüm aile bir adama aşığız

Hepgül Özdemiroğlu: Tüm aile bir adama aşığız

11.01.2023 - 12:43 | Son Güncellenme:

2016 yılında yaşamını yitiren usta müzik adamı Attila Özdemiroğlu'nun eşi Hepgül Özdemiroğlu, geçmiş günleri andı. Özdemiroğlu, "Tüm aile bir adama aşığız şimdilerde" dedi.

Hepgül Özdemiroğlu: Tüm aile bir adama aşığız

Hepgül Özdemiroğlu ve Atilla Özdemiroğlu evlendiğinde aralarında 31 yaş farkı vardı. Çiftin birlikteliğinden Lidya ve Lara adında ikizleri dünyaya geldi.

Haberin Devamı

2016 yılında yaşamını yitiren usta müzik adamı Attila Özdemiroğlu'nun eşi Hepgül Özdemiroğlu eski günleri yad etti. Eşi ve ikizlerinin yer aldığı kareleri sosyal medya hesabında paylaşan Özdemiroğlu o güne ait hatırladıklarını sevenleriyle paylaştı:

"Bu fotoğrafın çekildiği gün hatırımda. Kızlarımın kokusu, saçlarının lülesi, bahçenin çimi, Ati'nin sesi, Ahmet'in neşesi. Ah be diyor insan, zaman öğütüyorsun her şeyi.. Çok güzel şeylerde ekliyor ama. Tüm aile bir adama aşığız şimdilerde.. Bir gülüyor ömrümüz uzuyor sanki, her sabah ilk aklımıza gelen o, onun gamzeli elleri, teni, sesi kendi kızlarım kadar deliriyorum o adama... Aklımızda, kalbimizde, dudaklarımızda onun adı var; Uzay... Biriciğim annesi ve babasına sonsuz teşekkür ediyorum."

Hepgül Özdemiroğlu: Tüm aile bir adama aşığız