Cadde HER ERKEĞİN SAHİP OLMASI GEREKEN EN HiT 5 ÜRÜN

HER ERKEĞİN SAHİP OLMASI GEREKEN EN HiT 5 ÜRÜN

09.09.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Konfor ve rahatlığın ön planda olduğu sonbahar - kış sezonunda, erkekler 50’li, 60’lı yıllara geri dönüyor. Bu mevsim herkes Elvis Presley olacak!

HER ERKEĞİN SAHİP OLMASI GEREKEN EN HiT 5 ÜRÜN

Şık, sofistike ve modern bir tarza sahip her erkeğin gardırobunda vazgeçilmez bir giysisi mutlaka vardır. Bazen zarif beyaz bir gömlek, bazen renkli, dinamik bir tişört... Sonbaharın serinliğini hissettiğimiz bugünlerde, ‘şıklığın timsali’ olmak isteyen beyler için bir alışveriş rehberi hazırladık. İşte ‘her erkeğin sahip olması gereken’, sezonun en moda beş ürünü...


YIKAMALI DERi CEKET
“Deri ceket tamam da, ‘yıkamalı’ ne oluyor?” diyorsanız eğer, bu sezon mutlaka öğreneceksiniz. Detaylara önem veren modern şehir erkeğinin her zaman bir numaralı tercihi olan ‘deri ceket’, bu sezon tarzını değiştiriyor ve ‘vintage’ bir görünüm kazanıyor. Bu sezonda yıkamalı ve alıştığımız renklerin dışında olanlar moda. Saks mavisi, gri, kırmızı, nar çiçeği... Ne isterseniz!

SIRA DIŞI BiR TAKIM
Bu sezonun vazgeçilmezi, elbette ‘takım elbise’. Fakat bir şartla! Artık takım elbiseler bile renkli ve bol ayrıntılı. Bu sezon desenli, spor detayları olan, en ciddi olmanız gereken durumlarda bile nefes aldıracak çok şık takımlar bulabilirsiniz. Maskülenliğinden bir şey kaybetmeden genç görünmek, tarzını korumak isteyenler, aradıkları takım elbiseyi Tween mağazalarında bulabilir.
U2’dan önce sahneye çıkan alternatif rock grubu Snow Patrol’un Tween giydiğini biliyor muydunuz? Konserden önce Nişantaşı’ndaki mağazayı ziyaret ettiler, danışmanlardan stil önerileri aldılar, genç ve asi duruşlarıyla ön plana çıkan takım elbiseler seçtiler.

TRiKO
Eğer giyim tarzınızda yenilik yapmayı düşünüyor ya da triko kazaklara zaten bayılıyorsanız, en yenilerine bakmanızı tavsiye ediyoruz. Bu sezon özellikle düz renkli triko kazak ve hırka giymeyi sevenlerin ilgisini çekecek modeller çok gözde. Boğazlı, bisiklet yakalı ya da V yakalı... Her tarza ve zevke uygun bir modeli mutlaka bulabilirsiniz.

YELEK
Bu sezon en iyilerini Tween, Prada ve Vakko mağazalarında bulabileceğiniz, klasik giyim anlayışını baştan yaratacak yelekler, sonbahardaki erkek vitrinlerinin dikkat çekenleri arasında. İngiliz stiline uygun yeleklerdeki en moda renk, deve tüyü. Genç ve asi tarzınızı giyiminize yansıtmak için, toprak tonlarında elegan bir yelek edinin.

TRENÇKOT
Geçtiğimiz sezon kadın koleksiyonlarında göze çarpan trençkot, bu sezon erkek koleksiyonlarında daha sık rastlıyoruz. Artık yağmurlu günlerde trençkotlarını üzerlerinden eksik etmeyen bayların sayısının gün geçtikçe arttığına şahit olacağız. Özellikle kemerli trençkotlar, sonbahar ve kışın çok soğuk olmadığı dönemlerde oldukça popüler olacak. Soğuk günlerin ruhuna uygun koyu renkler baylar tarafından daha çok tercih ediliyor ama renkli modeller de bu sezon hiç olmadığı kadar gözde.