Cadde 'Herkesin kendine göre sınırları var!'

'Herkesin kendine göre sınırları var!'

06.12.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

2003 yılında 'Gülüm' filmi ile ilk kez kamera karşısına geçen; 'Ahh İstanbul', 'Aşka Sürgün', 'Kabadayı', 'Dudaktan Kalbe', 'Kapalıçarşı' ve 'Muhtesem Yüzyil: Kösem' gibi yapımlarda rol alan Aslı Tandoğan, yönetmen koltuğunda Serdar Akar'ın oturduğu yeni projesi 'Kadınlara Mahsus' hakkında konuştu.

Herkesin kendine göre sınırları var

Aslı Tandoğan, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Bir mağazada kendine takı bakan oyuncu, basın mensuplarını fark edince dükkandan dışarı çıktı.

Haberin Devamı

Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Tandoğan, “Biliyorsunuz yakında 'Kadınlara Mahsus' filmimizin galası var. O yüzden kendime takı bakıyorum. Depremden önce çekilmişti, deprem olunca galası iptal olmuştu. Ayın 20'sinde galası var” dedi.

Herkesin kendine göre sınırları var

"TÜKETİCİ BİR İNSAN DEĞİLİM"

44 yaşındaki oyuncu, "Kendinize çok para harcar mısınız?" sorusuna, “Hayır, hiç harcamam. Takıları takip etmem. Tüketici bir insan değilim, sadece böyle galalarda falan” yanıtını verdi.

Herkesin kendine göre sınırları var

"AİLE BİRLİĞİNİ KORUYACAK ŞEKİLDE DAVRANIRIM"

"Filmde çok iddialı sahneler var. Anne olduktan sonra sizin sınırlarınız var mı?" sorusu üzerine Tandoğan, "Yani herkesin kendine göre sınırları var tabii benim de sınırlarım var. Kendimi iyi hissettiğim, özgür hissettiğim yere kadar aile birliğini koruyacağım şekilde davranacağımı biliyorum" açıklamasını yaptı.

Herkesin kendine göre sınırları var